Ahmet Hakan'ın mahçup olduğu an

Ahmet Hakan'ın mahçup olduğu an

Tahliye edilen Oda TV sanıkları canlı yayında. AHMET HAKAN'IN MAHÇUP OLDUĞU AN..

Oda TV davasının önceki gün tahliye edilen iki sanığı Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan, CNN Türk'te ekrana gelen Tarafsız Bölge programında Ahmet Hakan'ın konuğu oldu.

AÇIKLAMA YAPMA GEREĞİ HİSSETTİ

Sezonun ilk Tarafsız Bölgesi'nde, tahliye edilen iki konukla birlikte cezaevi koşullarını konuşan Hakan, konu kendisinin de aralarında bulunduğu bir grup gazeteci ile Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in cezaevi ziyaretine gelince açıklama yaptı.

Ahmet Hakan'ın da aralarında bulunduğu bir grup gazeteci, Adalet Bakanı Sadullah Ergin'le birlikte Silivri Cezaevi'ne bir ziyarette bulunmuş, ertesi günü ise o gazeteciler cezaevi koşullarını gazetedeki köşelerinde yazmışlardı.

KOŞULLAR DAHA FARKLI

Tahliye edilen Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan ise, cezaevi koşullarının gazetecilerin gördüğünden daha farklı olduğunu ileri sürdü.

"AMA BİZE ÖYLE ANLATMADILAR.."

Mustafa Balbay ile Tuncay Özkan'ın kaldığı disiplin koğuşlarını anlatan Barış Pehlivan'a müdahale eden Hakan "ama o koğuşları bize öyle anlatmadılar" dedi. "Size bir çok şey farklı anlattılar zaten" diyerek yanıt veren Pehlivan, Ahmet Hakan'ı canlı yayında fena halde mahcup etti. Bakanlığın düzenlediği cezaevi gezisine katıldığı için özeleştirel bir yorumda bulunan Ahmet Hakan "Valla her şey çok güzel gözüküyordu, yemekler de çok güzeldi..." diye açıklama yaptı.

12 EYLÜL'DE BÖYLE YAPILIRDI

Ahmet Hakan şöyle devam etti;

"O heyetteki bütün arkadaşlar bu sorunlu durumu yaşadılar. 12 Eylül'de yapılırdı benzer uygulamalar. Gider görür yazarlardı krallar gibi yaşıyorlar içerde diye. Biz de benzer bir duruma düşmekten endişe ettik"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.