Ahmet Hakan’a tokat gibi cevap!

Ahmet Hakan’a tokat gibi cevap!

Ahmet Hakan’ın “Yalakalıkta zirve diye bir şey olmazmış” yazısına Mehmet Ali Ilıcak’tan çok sert tepki geldi. I

Hürriyet gazetesinin sevilen köşe yazarlarından Ahmet Hakan bugün köşesinde kaleme aldığı “Yalakalıkta zirve diye bir şey olmazmış” yazısında Mehmet Ali Ilıcak için sert sözler kullanmıştı.

Ahmet Hakan, Mehmet Ali Ilıcak’ı Yiğit Bulut’un “Erdoğan benim atam” sözlerine atıfata bulunurak Ilıcak’ın bir röportaj da söylediği “Kitap okumam okuduğum tek kitap Başbakan Erdoğan’ın imzalayıp hediye ettiği Kuran-ı Kerim’dir” sözleri için yalakalıkta son nokta yorumunu yapmıştı.

İşte Ahmet Hakan’ın bu sözlerine Mehmet Ali Ilıcak’ın çok sert  o tepkisi:

Ahmet Hakan'ın"yalakalıkta zirve olmazmış" başlıklı, şahsımı hedef alan yazısından sonra cevap vermem farz oldu! Ahmet diyor ki; "Yiğit Bulutu yalakalık ile itham ettiğim yazının mürekkebi kurumadan Mali Ilıcak hemen devreye girmiş çıtayı yükseltmiş"

Öncelikle Ahmet’i düzeltelim. Mal bulmuş mağribi edasıyla alıntı yaptığı roportaj Eylül 2011. Yani çıta derdi olmayan bir vakitte verilmiş!

Gelelim röportaja. Soru "kitap okurmusun "Cevap" Okuduğum tek düzenli kitap Kuran. Her gece okurum. Onun dışında okumam"

Soru: Kuran okumaya nasıl geçtiniz… Cevap: Babamdan gelen böyle 1 tarafım vardı ama gençken içki içerdim,bırakmama 1991 yılıda Erdoğan vesile oldu.

VURACAKSAN DOĞRU YERDEN VUR!

Seni severim Ahmet; hala geçmişinin, bana zor zamanlarımda Kanal 7’de sahip çıkmanın hatırı var. Bizde hatır kolay yitirilmez! Ancak: Vuracaksan doğru yerden vur! Araştırmadan,en azından sormadan vurma. Bu dünyada izi silinse bile, öbür alemde üzerinde hakkım kalır unutma!


ADAM DOĞRU YOLU BULMUŞ BEN İSE KAYBETTİM!
Beni mukayese edeceksen kendinle et. Mesela de ki "Adam doğru yolu geç bulmuş, ben ise doğruyu erken bulmuştum sonra kaybettim"

Mesela de ki; "Adama 20li yaşlarında Hak yolunu bulmasına,içkiyi bırakmasına Erdoğan vesile olmuş. Keşke bu ben olsaymışım"

Yalakalık için 1 sebep olmalı. Mesela köşeni korumak,birilerine sempatik görünmek vs. Kendi halinde iş yapan biriyim Erdoğan'a niçin yaranayım?

Niçin benim gibi bir Beşer olan Erdoğan’a Kuran kadar mukaddes 1 kitap üzerinden mesaj yollayım. Bilmezmiyim O vakit hatmimin değeri kalmaz

Neyse bunlar dünyevi boş işler değmez Ahmet. Ama gün gelir yine yazmak istersen önce 1 sor dostum. Sor ki kıymetini daha fazla yitirme!

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.