Ahmet Ak'tan “vefa” örneği

Ahmet Ak'tan “vefa” örneği

Türkiye'nin yetiştirdiği önemli sporculardan ve spor adamlarından Gençlik ve Spor Bakanlığı eski Personel ve Eğitim Daire Başkanı Ahmet Ak, Koçak kardeşleri ve Konyalı dostlarını ziyaret etti

KONYA'NIN GÖNLÜMDEKİ YERİ BAŞKA

Türkiye'nin yetiştirdiği önemli sporculardan ve spor adamlarından eski Avrupa şampiyonu güreşçilerimizden Ahmet Ak, Konya'ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Konya'nın gönlündeki yerinin başka olduğunu ifade eden Ahmet Ak, milli takımlarda birlikte görev yaptığı Erdoğan Koçak ile Sümer Koçak kardeşleri ziyeret etti. Erdoğan Koçak'a eşinin vefatı nedeniyle taziyede bulunan Ahmet Ak, bir süredir rahatsız olan eski şampiyon güreşçilerden Sümer Koçak'a da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Daha sonra Güreş Federasyonu'nda birlikte görev yaptığı Abdullah Şanlı'yı da ziyaret eden Ahmet Ak,  en son olarak TSYD Konya Şube Başkanı ve Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Recep Çınar'ı ziyaret ederek Konya'dan ayrıldı.

Konya'ya farklı bir sevgisinin olduğunu ifade eden Ahmet Ak, özellikle güreş camiasında birlikte çalıştığı dostlarını hiçbir zaman unutmadığını belirterek, Koçak kardeşlerin gönlünde ayrı bir yeri olduğuna dikkat çekti. Ak, Konya ziyareti ile ilgili şunları söyledi:

“Uzun zamandır Konya'ya gelmeyi düşünüyordum, bugüne nasip oldu. Milli takımlarda birlikte görev yaptığım Sümer Koçak kardeşimin geçirdiği rahatsızlık nedeniyle kendisine geçmiş olsun ziyaretinde bulundum. İnşallah, Sümer kardeşimiz eski sağlıklı günlerine dönecektir diye umud ediyorum. Sümer kardeşimizin yanısıra ağabeyi Erdoğan Koçak'ı da ziyaret ettik ve bir süre önce eşini kaybeden Hocamıza da başsağlığı dileğinde bulunduk” dedi..

Daha sonra Güreş Federasyonu'nda birlikte görev yaptığı Atiker Konyaspor yöneticilerinden Abdullah Şanlı'yı ziyaret eden Ahmet Ak, Şanlı ile bir süre sohbet ettikten sonra gazetemize gelerek TSYD Konya Şube Başkanı ve Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Recep Çınar'ı ziyaret etti. Ak, Konya'nın yerel basın noktasında güçlü bir şehir olduğunu belirterek, bu insanların hem Türk, hem de Konya sporuna önemli katkılarda bulunduğunun altını çizdi. Ahmet Ak'ın bu ziyaretler sırasında kendisine  Hanefi Uzun, Ahmet Durna ve İbrahim Akçay eşlik etti.

Burak TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.