Ağrı’nın İnternet Televizyonu Nuh Tv Yayında

Ağrı’nın İnternet Televizyonu Nuh Tv Yayında

Doğu Anadolu Bölgesi'nin profesyonel yayın yapan ilk televizyonu olan ve yaklaşık 1 aydır test yayınları yapan Nuh TV yayın hayatına başladı. İnternet televizyonu olmasından dolayı tüm dünyadan da izlenecek olan Nuh TV'nin haber ve program...

Doğu Anadolu Bölgesi'nin profesyonel yayın yapan ilk televizyonu olan ve yaklaşık 1 aydır test yayınları yapan Nuh TV yayın hayatına başladı.

İnternet televizyonu olmasından dolayı tüm dünyadan da izlenecek olan Nuh TV'nin haber ve program ağırlıklı bir televizyon olacağını beyan eden Nuh TV sahibi yazılım mühendisi Hüseyin Demir, ana ve ara haberlerin yanı sıra sabah bülteni de ayrı bir önem arz ettiğini söyledi. Sabah bülteninde Ağrı’daki bütün yerel gazete ve internet sitelerinden öne çıkan haberlerin izleyicilere aktarılacağını ve gün içerisinde çeşitli belgeseller, sağlık, siyaset ve güncel programlar yayın akışında yer alacağını belirten Demir, "Ayrıca ilde faaliyet gösteren STK temsilcileri ve halkta yayınlanacak olan programlar ve haberler kapsamında konuk olarak davet edilecek. Nuh TV’nin başka bir özelliği de canlı yayın olanağına sahip olması. Kanal kurduğu sistemle ilin her noktasında 3G sistemi ile canlı yayınlar yapabilecek. İl dışında da çok sayıda Ağrılının yaşadığı bilindiği için onlara yönelik de programlar yapılacak ve program sunucusu gittiği illerde Ağrılılara ulaşmaya çalışacak, onlarla sohbet edecek." dedi.

İlerleyen zamanda ulusal kanal olma hedefi olan Nuh TV'nin ülkedeki sıcak gelişmeleri ve çevre illerdeki haberleri izleyicilere sunacağını anlatan Demir, "www.nuhtv.net adresinden yayın yapan kanal sitesinde ayrıca yazılı ve fotoğraflı haberlerde yer alacak. Kanal Smart TV özelliği olan bütün televizyonlarda da izlenebilecek. İldeki tüm çalışmaları ve sorunları izleyiciye aktarma hedefiyle yayın hayatına başlayan televizyon 1 yıl içerisinde uydu üzerinden de hizmet vermeye başlayacak. İldeki görsel haber eksikliğini tamamlayarak tüm ülkeye duyuracak olan Nuh TV halkın yanı sıra ilde faaliyet gösteren bütün kamu kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarına hakkaniyetli bir şekilde yayın yapacak.." açıklamasında bulundu.

Kanal resmi açılışını yakında gerçekleştirecek ve açılışla birlikte test yayını yerini normal yayın akışına bırakacak. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.