Ağrılı Hakemler Sezonu Açtı

Ağrılı Hakemler Sezonu Açtı

Ağrı'da görev yapan futbol hakemleri ve Ağrı İl Hakem Kurulu, sade bir törenle yeni sezon hazırlıklarına başladı.Ağrı Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'nda gerçekleşen sezon açılışına Ağrı İl Hakem Kurulu hakem atama sorumlusu ve Bölgesel...

Ağrı'da görev yapan futbol hakemleri ve Ağrı İl Hakem Kurulu, sade bir törenle yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Ağrı Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'nda gerçekleşen sezon açılışına Ağrı İl Hakem Kurulu hakem atama sorumlusu ve Bölgesel Gözlemci Erdinç Güneş ve Ağrılı hakemler katıldı. Ağrı İl Hakem Kurulu Başkanı Metin Alıcıaslan, ayağının kırılması nedeniyle sezon açılışına katılamadı. Sezon açılışında konuşan Ağrı İl Hakem Kurulu üyesi Erdinç Güneş, yeni sezonun spor camiasına hayırlı olmasını temenni etti.

Ağrı Hakem camiası olarak 2014-2015 sezonuna hazır olduklarını belirten Güneş, “Yeni sezona hakem arkadaşlarımızla birlikte hazırız. 2014-2015 sezonu hakem camiamıza hayırlı olsun. Sezon boyunca hakem şansınızın yanınızda olmasın diliyorum. Bizler çok çalışmak zorundayız. Çalıştığımız süreçle de başarıyı yakalarız. Siz değerli hakem kardeşlerime 2014-2015 futbol sezonunda sorunsuz, daha fazla çalışarak çok iyi bir sezon geçirmenizi temenni ediyoruz. Kamuoyuna şunu ifade etmek istiyorum. Biz hakem camiasını eleştirirken, yargılarken lütfen vicdan süzgecinden geçirerek ve kendinizi bizlerin yerine koyarak eleştirmenizi bekliyoruz. Hakemler adalet dağıtılır. Kimsenin hakkını yemez. Hakemler de insandır, tabi bazı zamanlar hata yapabilir. Bu hataları da hiçbir zaman bilerek ve isteyerek yapmaz. Bu sezon hataların olmadığı bir sezon geçireceğimize olan inancım tamdır.” dedi.

Düzenlenen sezon açılışı, konuşmaların ardından gerçekleşen antrenman ile sona erdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.