Ağralı ve Kozak Işık'tan ziyaret

Ağralı ve Kozak Işık'tan ziyaret

Seçim sonrası teşekkür ziyaretlerine devam eden AK Parti Konya Milletvekilleri Abdullah Ağralı ve Rüveyde Gülseren Kozak Işık, Merhaba Gazetesi'ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Seçim sonrası teşekkür ziyaretlerine devam eden AK Parti Konya Milletvekilleri Abdullah Ağralı ve  Rüveyde Gülseren Kozak Işık, Merhaba Gazetesi'ne nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan ile görüşen Ağralı ve Kozak ışık, seçim sonrası ilçe ziyaretlerine başladıklarını belirterek, gündemi değerlendirdi. 

AK Parti’nin bu ülkenin omurga partisi olduğunu söyleyen Ağralı, “Sonuç itibariyle milletimiz bize tek başına iktidar olma yetkisini vermedi ama geçmişte bu davaya sahip çıkan bu ülke bu camia, önümüzdeki dönemde veya seçimlerde yine gerekeni yapacaktır. Bu kapsamda da çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi. 

Rüveyde Gülseren Kozak Işık ise, AK Parti’nin koalisyona da erken seçime de hazır olduğunu belirterek, Konya ve Türkiye'nin geleceği için aralıksız çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti diye getiren Kerem İşkan da Ağralı ve Kozak Işık ile fikir alışverişinde bulundu.

OSMAN ÖZDEMİR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.