AGD'nin 'Erbakan Özel' sayısı çıktı

AGD'nin 'Erbakan Özel' sayısı çıktı

Anadolu Gençlik Dergisinin (AGD) geçtiğimiz ay duyurduğu Erbakan Hoca özel sayısını hazırladı. AGD, bütün sayfalarını Erbakan Hoca ve mimarı olduğu Milli Görüşe ayırdı

AGD’nin Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’la ilgili hazırladığı özel sayı “Madde ve Mananın Yıldızı: Mücahit Erbakan” başlığını taşıyor. Özel sayıda Erbakan Hoca’nın hayatı ve 40 yıllık mücadelesi değişik makale, deneme, röportaj ve dosyalarla işleniyor. Tam 100 sayfa olarak hazırlanan dergide, Milli Görüş’ün ileri gelenlerinin kalemlerinden Erbakan, dostlarından unutulmayacak hatıralar, kendi el yazısıyla Erbakan’a ait özel belgeler, özel röportajlar ve hiçbir yerde bulunamayacak fotoğraflar yer alıyor. Okuyucular, özenle hazırlanan ve yıllarca arşivlerde saklanacak bu sayıyı Anadolu Gençlik Dergisi Temsilcilikleri’nden temin edebilecekler.

“Özel sayının özeti: Fikir, hüzün ve tebessüm”

Hazırladıkları özel sayıyla ilgili bilgi veren AGD Genel Yayın Yönetmeni Feyzullah Gültekin, “Bu sayımızı Hocamıza olan vefa borcumuzu bir nebze olsun ödemek için hazırladık. Hoca’mıza layık bir sayı çıkarabildiysek ne mutlu bize. Özel sayımız hüznün, fikrin ve tebessümün harmanlandığı bir sayı oldu. Okurlarımız bu sayıda hem Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan ve davası hakkında fikir edinecekler, hem hüzünlenecekler, hem de gülümseyeceklerdir. Hocamızın hayatı ve mücadelesi her biri birbirinden değerli yazarların kalemleriyle enine boyuna ele alındı. Okurlarımızın kütüphanelerinde önemli bir boşluğu dolduracağına inandığımız bu sayıyı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.