AGD logosunu yeniledi

AGD logosunu yeniledi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Tanıtım ve Medya Komisyonu yaptığı yeni bir çalışmayla dernek logosuna yeni bir yorum getirdi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Tanıtım ve Medya Komisyonu yaptığı yeni bir çalışmayla dernek logosuna yeni bir yorum getirdi.

bw929egiuaal6qk.jpg-large.jpg

agdyenilogo.jpg
 
Gençlik çalışmalarına Milli Gençlik Vakfı'yla (MGV) başlayan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) 40. yılına ulaşmanın heyecanıyla yeni döneme başlarken dernek logosunda yeniliğe gitti. 

Dinamik yazı stiliyle yazılan AGD, gençliği ve dinamizmi anlatması; harflerin ucunun açık olması ise geleceği ve geniş ufku temsil ettiği ifade edildi. Gençlik ve "Yeni Bir Dünya" idealiyle çalışmalarını sürdüren derneğin logosunda göze direkt çarpan bir diğer değişiklikte “Anadolu Gençlik Derneği” yazısındaki gençlik vurgusunun ön plana çıkarılmasıdır, açıklamaya göre bu değişikliğin ilkokul, ortaokul, lise, imam hatipler ve üniversite çalışmalarının yeni dönemde daha kapsamlı çalışmalarla her gence ulaşabilmenin heyecanın vurgusu olduğu anlatıldı.

logo-(1).jpg

Logodaki diğer bir değişiklik ise dünya ve dünyayı kuşatan hilalin daha dikkat çekici bir biçimde yeniden oranlanması ve yıldızlarının yeniden biçimlendirilmesidir. Bu değişikliğinde 40 yıldır süregelen hedeflerin aynı aşk ve azimle devam edeceğinin kararlılığını temsil ettiğine dikkat çekildi.

TV5HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.