AGD Konya İsrail'i kınadı

AGD Konya İsrail'i kınadı

Bugün İslam ülkelerinin zillet hali içinde bulunduğunu, İslam ülkelerinin aciz liderleri olduğunu söyleyen AGD Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara, “ İsrail'in kınamaları, sözlü tepkileri anlamadığı ve umursamadığı gayet açık” dedi

Bugün İslam ülkelerinin zillet hali içinde bulunduğunu, İslam ülkelerinin aciz liderleri olduğunu söyleyen AGD Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara, “ İsrail'in kınamaları, sözlü tepkileri anlamadığı ve umursamadığı gayet açık” dedi İsrail'in yardım tırlarını kamuflaj olarak kullanarak Nuseyrat mülteci kampında yüzlerce Filistinliyi katletti. Bunun üzerine Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Türkiye geneli, 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi. AGD Konya Şubesi de Kültürpark Kubbetüs Sahra Meydanı'nda bir araya gelerek, İsrail'i kınadı. Basın açıklamasını AGD Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara gerçekleştirdi. Kara'ya yönetim kurulu üyeleri ve Milli Görüşçü Kuruluşlar (MİLKO) temsilcileri eşlik etti.

VAKİT ARTIK İSRAİL'E GÜÇ GÖSTERME VAKTİ!

Sekiz ayı aşkın bir süredir Gazze’de soykırımda bulunan Siyonist İsrail rejiminin yeni bir caniliğe imza attığını ve Nuseyrat Mülteci Kampı ve çevresinde iki yüzü aşkın Filistinliyi şehit ettiğini ifade eden AGD Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara, yardım tırlarını kamufle aracı olarak kullanan Siyonistlere ABD özel birliklerinin de bu katliamda eşlik ettiğine dikkat çekti. “Yaptıkları tüm hilelere rağmen çok sayıda leş vermekten kurtulamayan işgal güçlerinin kesin mağlubiyetini göreceğimiz gün çok yakındır” diyen Başkan Kara, “İyice zıvanadan çıkan Siyonistler, insanlıktan uzak bir halde terör saldırılarını sürdürürken gerçekleşen bu son saldırı sözün bittiği yerdir. Siyonistler’in anlayacağı tek dilin silah olduğu net bir şekilde bir kez daha ortaya çıkmıştır. Sekiz ayı aşkın bir süredir Siyonistlere direnen Gazze halkının da Filistin direnişine destek olmak için meydanları dolduran vicdan sahiplerinin de tek isteği Siyonistlere karşı anladığı dilden yanıt verilmesidir. Bu bağlamda İslam ülkelerinin liderlerine büyük bir sorumluluk düşmektedir. Vakit, Milli Görüş lideri Erbakan Hocamızın dediği gibi İsrail’e karşı güç gösterme vaktidir. Zira İsrail rejiminin kınamalardan, sözlü tepkilerden anlamadığı ve bu tutumu umursamadığı gayet açıktır” şeklinde konuştu.

SİZİN YÜZÜNÜZDEN GAZZE'DE ÇOCUKLAR ŞEHİT OLUYOR!

Bu bağlamda haykırışta bulunmayı bir görev addettiklerini dile getiren Kara, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: “ İsrail ancak silahtan anlar! İsrail ancak silahtan anlar! İsrail ancak silahtan anlar! 7 Ekim Aksa Tufanı Operasyonu’nun üzerinden geçen kısa bir sürenin ardından konuşma yapan İsrail rejimi başbakanı Netanyahu’nun 'İslam ülkelerinin liderlerine söylüyorum, eğer iktidarlarınızı korumak istiyorsanız, yapabileceğiniz tek şey var. O da sesinizi kesmek' sözünü dün gibi hatırlıyoruz. Bu bağlamda diyoruz ki; bugün içerisinde bulunduğumuz zillet halinin en büyük müsebbibi İslam ülkelerinin aciz liderleridir. Ey İslam ülkelerinin liderleri; Allah’tan korkun. Koltuklarınızı düşündüğünüz kadar ahiretinizi de düşünün. Sizin yüzünüzden Gazze’de çocuklar şehit oluyor. Sizin acziyetiniz yüzünden Gazze yanıyor ve sizin etkisizliğiniz yüzünden Gazzeli kardeşlerimiz soykırıma uğruyor. Değerli katılımcılar, buradan kendi ülkemizin yöneticilerine de seslenmek istiyoruz; Allah rızası için İsrail’i kınamayı bırakın ve artık fiilen harekete geçin. İsrail’i tanımaktan vazgeçin, Gazze’ye İslam Barış Gücü’nün gönderilmesi için gereken tüm adımları atın.”

SİYONİSTLERİN HEDEFİ HATAY ADIYAMAN DİYARBAKIR!

Bugün Gazze’nin en çok beklediği ülkenin Türkiye olduğunu hatırlatan AGD Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara, “Gazzeli kardeşlerimizi hayal kırıklığına uğratmayın” çağrısında bulundu. Filistinlilerin bugün insanlık dramının en acısını yaşadığını ve sadece kendi toprakları için değil tüm İslam coğrafyası için bedel ödediğini ifade eden Kara, şu cümlelerle konuşmasını noktaladı: “Öyle ki; Filistin direnişi bugün sadece kendi topraklarını koruma yahut özgürleştirme maksadıyla mücahede vermiyor. Filistinli kardeşlerimiz aynı zamanda Bağdat’ın, Şam’ın, Doğu Türkistan’ın, Diyarbakır’ın ve İstanbul’un selameti için de mücahede ediyor. Bugün bizler çok iyi biliyoruz ki; karşımızda bulunan İsrail adlı terör organizasyonunun hedefi yalnızca Gazze, Kudüs yahut Batı Şeria ile sınırlı değil. Bugün İsrail Gazze’de başarılı olduğu takdirde Siyonistlerin yarınki hedefleri Hatay, Diyarbakır, Adıyaman ve daha birçok şehrimiz olacak. Bundan dolayıdır ki; Hamas sadece Filistin için değil Türkiye için de savaşmaktadır. Türkiye halkı Hamas başta olmak üzere Filistin direniş hareketlerinin ne yanında ne de arkasındadır. Anadolu insanı bugün Filistin direnişinin ta kendisidir.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum