'Ağa' Lakaplı Hayırsever Yusuf Özer, Son Yolculuğuna Uğurlandı

'Ağa' Lakaplı Hayırsever Yusuf Özer, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Özerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı, hayırsever iş adamı Yusuf Özer(80), son yolculuğuna uğurlandı. Özer, bir süredir Park Hastanesi'nde sağlık sorunları nedeniyle tedavi görüyordu.2010 yılında TBMM tarafından Üstün Hizmet Ödülü’ne...

Özerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı, hayırsever iş adamı Yusuf Özer(80), son yolculuğuna uğurlandı. Özer, bir süredir Park Hastanesi'nde sağlık sorunları nedeniyle tedavi görüyordu.

2010 yılında TBMM tarafından Üstün Hizmet Ödülü’ne layık görülen Afyonkarahisarlı hayırsever iş adamı Ahmet Özer'in cenaze namazı kendi yaptırdığı Özerler Camii’nde öğle namazına müteakip kılındı.

Özer’in cenaze törenine; TBMM Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, milletvekilleri Kemallettin Yılmaz, Ahmet Toptaş, Vali Hakan Yusuf Güner, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, eski bakanlardan Ali Coşkun, H. İbrahim Özsoy, İsmet Attila, Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül , Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar eski valileri Ahmet Özyurt, Haluk İmga, iş dünyasının tanınmış simaları, sevenleri ve ailesi katıldı. Özer'in cenazesi Afyonkarahisar Asri Mezarlığı'nda dualar ve gözyaşları içinde toprağa verildi.

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden 'Ağa' lakaplı Yusuf Özer, hayırseverliliğiyle biliniyordu. Türkiye ve Kosova'da yaptığı yatırımların yanı sıra, okul, cami, park ve pek çok etkinliğe sağladığı maddi destekle insanların gönlünü kazanan Özer, iş dünyası tarafından da sevilen bir simaydı. 1948 yıllarda küçük bir lastik ayakkabı fabrikasıyla Eskişehir’de iş hayatına başlayan Özer, bu fabrikasını dünyaya ihraç yapan bir holding haline getirmeyi başarmıştı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.