Afyon İl Özel İdaresinde Görevli 34 Personel “netcad Eğitimi” Aldı

Afyon İl Özel İdaresinde Görevli 34 Personel “netcad Eğitimi” Aldı

Zafer Kalkınma Ajansı 2015 Teknik Destek Programı kapsamında Afyonkarahisar İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansınca başarılı bulunan “Net...

Zafer Kalkınma Ajansı 2015 Teknik Destek Programı kapsamında Afyonkarahisar İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansınca başarılı bulunan “Netcad Eğitimi’’ adlı proje uygulanmaya başladığı belirtildi.

Konu ile ilgili Afyonkarahisar Valiliği’nden yapılan açıklamada, proje kapsamında İl Özel İdaresi’nde görevli personele ulusal harita çizim programı olan Netcad Eğitimi verildiği kaydedildi. Zafer Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen eğitimin 1-17 Mart 2016 tarihleri arasında İl Özel İdaresinde gerçekleştiği vurgulandı. Netcad Yazılım A.Ş. isimli firmanın Teknik ve Eğitim Müdürlüğünde görevli eğitmen Şaban Görgün, tarafından verilen eğitime Afyonkarahisar İl Özel İdaresinin farklı birimlerinde görevli 34 personelimiz katıldığı ifade edilirken, ayrıca katılımcı personellerin sertifikalarına da aldıkları aktarıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.