Adü’nün 15 Projesi Destek Aldı

Adü’nün 15 Projesi Destek Aldı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) destek gören projeler hakkında bilgi verdi. Bu tür projelerde üniversite eğitim kadrosu dışında öğrencilerin de yer aldığını belirten ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, öğrencileri geleceğe...

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) destek gören projeler hakkında bilgi verdi. Bu tür projelerde üniversite eğitim kadrosu dışında öğrencilerin de yer aldığını belirten ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, öğrencileri geleceğe hazırlayan hocalara teşekkür etti. ADÜ’nün bu tür çalışmalarla başarılarını daha da artıracağını belirten ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, “Öğrencilerimizin de bu tür çalışmalara katılmaları ileride bilim alanında iyi şeyler yapacaklarına inanıyoruz. Bu başarıyı sağlayanlara da teşekkür ediyorum” dedi.

ADÜ’nün destek aldığı 15 proje hakkında kısa kısa bilgi veren ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, proje sorumlularından da projeleri ve çalışmalarını dinledi. TUBİTAK proje değerlendirmelerinin ADÜ’nün yüzünü güldürdüğünü ifade eden Birincioğlu, Ziraat Fakültesi’nden 5, Fen Edebiyat Fakültesi’nden 4, Eğitim Fakültesi’nden 1, Veteriner Fakültesi’nden 2 ve Tıp Fakültesi’nden 3 proje olmak üzere 15 projenin destek aldığını belirtti.

ADÜ’nün destek alan projeleri hakkında düzenlenen toplantıya, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu ile proje sorumluları, Dr. Onur Yılmaz, Yrd. Doç. Dr. Çiğdem Yamaner, Yrd. Doç. Dr. Filiz Yıldız Akgül, Arş. Gör. Dr. Tendü Hilal Göktuğ, Doç. Dr. Ömer Erincik, Arş. Gör. Dr. Esin Poyrazoğlu, Yrd. Doç. Dr. Esin Acar, Doç Dr. Levent Karagenç, Doç. Dr. Kerem Ural, Prof. Dr. Mehmet Dinçer Bilgin, Doç. Dr. Kemal Ergin ve ADÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gülay Gündeay katıldılar.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.