Adnan Şenses, yine Erdoğan hayranı oldu

Adnan Şenses, yine Erdoğan hayranı oldu

Bir dönem Erdoğan hayranlığını dillendirmesiyle tanınan sanatçı Adnan Şenses, sonra MHP'li ardından da Ulusalcı olmuştu. Adnan Şenses'in Erdoğan hayranlığı yeniden depreşti.

A Haber’de Selin Ongun’un sunduğu ‘Bi Sormak Lazım’ Programı Adnan Şenses’i ağırladı.

Yıllar önce bir televizyon kanalında, hastalığı kullanılarak, reyting uğruna kendisi için jübile düzenlendiğini söyleyen Şenses, adını belirtmediği çok ünlü bir televizyon sunucusunun sanatçı dostlarına “Adnan Şenses’i bir daha göremezsiniz. Bu gece onun son isteği. Gelin, helallik alın” dediğini dile getirdi.

Kendisi ile özdeşleşen, beline bağladığı ceketin mucidinin Müzeyyen Senar olduğunu ifade eden Adnan Şenses, aslen Roman olmadığını Sulukule’de bir Roman’ın yanında onların kültürünü öğrendiğini de söyledi.

Başbakan Erdoğan’la tanıştıktan sonra alkolü bıraktığını açıklayan Şenses, “Böyle dürüst, mert bir insanın yanında alkol almamam gerek dedim ve alkolü bıraktım. Başbakan benim için çok önemli bir insan, Allah’ın verdiği bir lütuftur” şeklinde konuştu.

ERDOĞAN'A NELER DEMİŞTİ, NELER

Adnan Şenses'in, Recep Tayyip Erdoğan'a yakınılğı AK Parti'nin kuruluşundan önceye dayanıyor. Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Erdoğan'ın etrafında bulunan Adnan Şenses, iddiaya göre bir borcuna karşılık aldığı 850 bin TL. değerindeki arsasına benzin istasyonu kurmak istiyordu.

İBB'den benzin istasyonu kurma iznini alan sanatçı, AK Parti'nin kuruluşundan bir süre sonra Erdoğan aleyhinde ağır eleştiriler yapmaya başladı. Uzun süre sessiz kalan Adnan Şenses, bu çıkışıyla yeniden Erdoğan'a hayranlığını dile getirmiş oldu.

ÖNCE MHP'Lİ ARDINDAN ULUSALCI OLMUŞTU

O dönemde Erdoğan'a ve AK Parti'ye ağır eleştiriler yönelten Şenses ''Ben hiç AKP'ye sempati duymadım, memlekette her şeyi sattılar, AKP'ye karşı MHP çatısı altında mücadele edeceğiz'' demişti.

12 Eylül 2010'da yapılan Anayasa referandumunda ise Adnan Şenses, bu kez Ulusalcı bayrağı sallamaya başlamıştı. Adnan Şenses, o dönemde Atatürkçü olmuştu. Şenses, Habertürk gazetesine şunları anlatmıştı:

''Sekiz yıldır iktidardalar, şimdi mi akıllarına Anayasa değişikliği geliyor. Türkiye'nin bağımsız kalması Atatürk'ün devrimlerinin korunması gerektiğine inanan bir insanım. Bizim sanat camiası açıkçası bu konuyu pek bilmiyor. Vatandaş da bilmiyor ama ben Atatürk'ün çocuğuyum tabii ki 'Hayır' diyeceğim...''

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.