Adıyamanlı Halterci Türkiye Üçüncüsü Oldu

Adıyamanlı Halterci Türkiye Üçüncüsü Oldu

Türkiye Halter Federasyonu Başkanlığı tarafından Bartın ilinde düzenlenen 23 yaş altı ve Gençler Ferdi Türkiye Şampiyonası'nda Adıyamanlı halterci Türkiye üçüncüsü oldu.Adıyaman’ın spordaki başarılarına her geçen gün bir yenisinin...

Türkiye Halter Federasyonu Başkanlığı tarafından Bartın ilinde düzenlenen 23 yaş altı ve Gençler Ferdi Türkiye Şampiyonası'nda Adıyamanlı halterci Türkiye üçüncüsü oldu.

Adıyaman’ın spordaki başarılarına her geçen gün bir yenisinin daha eklendiğini belirten, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, "Bartın ilinde yapılan Türkiye şampiyonasından başarıyla dönen şampiyon haltercimiz ilimize büyük bir mutluluk yaşatmıştır." dedi.

Adıyaman’dan Türkiye Halter Şampiyonası'na 1 antrenör ve 2 sporcu ile katılım sağlandığını belirten Bağcı, 69 kiloda Abuzer Akdoğan Türkiye 3.'cüsü olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Adıyaman’ın sporda başarılarının her geçen gün arttığını görmek hepimizi çok mutlu ediyor. Bu konuda ben tüm sporcu ailelerine teşekkür ediyorum. Çünkü onlar çocuklarının sokaklarda ve kahve köşelerinde zaman geçirmeleri yerine sporla ilgilenmeleri konusunda çocuklarını teşvik etmeyi başararak diğer ailelere ve gençlere de örnek oluyor.

Bartın’da yapılan Türkiye şampiyonasına Adıyaman’dan katılan sporcularımızın aldığı madalyalar hepimizi mutlu etti. İl Müdürlüğü olarak tüm branşlarda başarılı sporcular yetiştirebilmek için büyük emekler veriyoruz. Halterde Avrupa ve dünya şampiyonasına gidecek kadar iyi sporcularımızın olması zaman içerisinde elde ettiğimiz başarılara somut bir örnek teşkil etmektedir. Bu konuda genç sporcularımızın yetişmelerinde katkısı olan tüm antrenörlerimize, sporcularımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.