Adese’nin 147.  şubesi hizmette

Adese’nin 147. şubesi hizmette

Ramazan ayında gerçekleştirdiği mağaza açılışlarıyla şube ağını genişletmeye devam eden Adese, Konya’da açtığı iki yeni mağazayla toplam şube sayısını 147’ye yükseltti.

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, Ramazan ayında da mağaza açılışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ankara Şereflikoçhisar, Karaman ve Bolu’nun ardından Konya’da da Hakimiyet ve Karakulak mağazalarını müşterilerinin hizmetine sunan Adese, Ramazan ayındaki beşinci şubesini de açarak toplam mağaza sayısını 147’ye çıkardı. Adese’nin yeni mağaza açılışlarıyla her geçen gün daha da büyüdüğünü belirten Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, “Ramazan ayında alışveriş yoğunluğunun artmasıyla gerek mağaza çalışanlarımız gerekse yeni mağaza açılışlarında görev alan arkadaşlarımız büyük bir özveri gösterdi. Ankara, Bolu ve Karaman’dan sonra Konya’da açtığımız iki mağazayla birlikte Ramazan ayındaki beşinci mağazamızı da açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Diğer taraftan önümüzdeki günlerde Adese’nin bulunduğu şehirlere Kırıkkale’yi de dahil etmeyi hedefliyoruz” dedi.  Adese, Hakimiyet mağazasının 10 Temmuz Cuma günü müşterilerinin hizmetine sunarken, açılış töreni Hayra Hizmet Vakfı Onursal Başkanı Hasan Hüseyin Varol Hoca’nın duası, Hayra Hizmet Vakfı Yöneticileri, Adese Yöneticileri ve müşterilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Hakimiyet mağazasında 700 mticari alanda 3 kasa ve 17 personeliyle müşterilerine hizmet vermeye başlayan Adese; gıdadan şarküteriye temizlikten kozmetiğe zücaciyeden ev tekstiline ve konfeksiyondan ayakkabıya kadar 8 bin farklı ürünü bir arada sunuyor.

KARAKULAK MAĞAZASI HİZMETE AÇILDI

Adese, Karakulak mağazasının açılışını 11 Temmuz Cumartesi günü İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, Adese Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Akay, Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, Seha Yapı Genel Müdürü Tuncay Lamci, Adese yöneticileri ve müşterilerin katılımıyla gerçekleştirdi. Adese, Karakulak mağazasında 450 metrekarelik bir ticari alanda 2 kasa ve 12 personeliyle gıda, temizlik, kozmetik ve zücaciye reyonlarında 5 bin farklı ürünüyle hizmet veriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.