Adese'den Ramazan'a özel kampanyalar

Adese'den Ramazan'a özel kampanyalar

Ramazan dönemine özel yaptığı indirimlerle müşterilerin yüzünü güldüren ulusal perakende markası Adese, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak isteyenler ile çalışanlarına ve sevdiklerine hediye almak isteyenler için kolay ve güvenilir çözüm

Ramazan dönemine özel yaptığı indirimlerle müşterilerin yüzünü güldüren ulusal perakende markası Adese, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak isteyenler ile çalışanlarına ve sevdiklerine hediye almak isteyenler için kolay ve güvenilir çözümler sunuyor. Adese, Ramazan’a özel hazırladığı hediye kartları ve hediye kolilerini 8 şehirdeki 143 mağazasında satışa sundu. Müşterilerine iki farklı hediye kolisi seçeneği sunan Adese, koli içerisinde yer alacak ürünleri alışverişçilerin mutfak ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırladı. Hediye kolilerin yanı sıra hediye kartlar aracılığıyla da müşterilerine büyük kolaylık sağlayan Adese, en uygun fiyatları da alışverişçilerle buluşturuyor. Adese, birlik ve beraberliğin arttığı Ramazan ayında hem ihtiyaç sahiplerine, çalışanlarına ve sevdiklerine hediye vermek isteyenlerin hem de bu hediye kartları alacak kişilerin hayatını kolaylaştırıyor. Adese’de geçerli birçok kampanyadan yararlanabilen hediye kart sahipleri, alışverişlerini tek seferde yapabildikleri gibi parça parça yapabilme fırsatına da sahip oluyorlar. Alışverişçilerin dilediği miktar ve sayıda alabildiği Hediye Kartlar, 25-50-100 TL limitlerde ya da limitini Adese müşterilerinin belirlediği miktarda sunuluyor. Adese ayrıca, 1000 TL ve üzeri Hediye Kart alımlarında iskonto yaparak müşterilerine kolaylık sağlıyor.

ADESE’DEN 2 FARKLI HEDİYE KOLİSİ

Ramazan ayına özel ve uygun fiyatlarıyla hazırlanan ‘Adese Hediye Kolileri’ temel mutfak ihtiyaçlarına yönelik zengin içeriğiyle dikkat çekiyor. Ramazan döneminde temel mutfak ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde 39.95 TL’lik Klasik Paket ve 74.95 TL’lik Süper Paket olmak üzere 2 farklı hediye kolisi seçeneği sunan Adese, isteyen müşterilerine hediye kolisinin içeriğini kendilerinin belirlemesine imkân tanıyor. Adese, 1000 TL ve üzeri koli alımlarında ise şehir merkezine 20 km mesafeye kadar nakliye hizmetinin yanı sıra iskonto ve anlaşmalı kredi kartlarına taksit fırsatı sunuyor. Hediye kartları ve hediye kolileri ile ilgili daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler 444 0 237 numaralı Adese Müşteri Danışma Hattı’nı arayabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.