Adese'de hijyen eğitimi

Adese'de hijyen eğitimi

Sektörde önemli başarılara imza atan Adese Alışveriş Merkezleri, 275 personeline Konya İl Sağlık Müdürlüğü ve adese İnsan Kaynakları Birimi tarafından Temel Hijyen Eğitimi verildi

23-26 Eylül 2011 ve 3 Ekim 2011 tarihinde Konya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Adese personeline temel hijyen eğitimi verildi. Genellikle kasap, şarküteri, manav gibi hijyen konusunda hassas olunması gereken birimlerde görevli personelin katıldığı eğitimde çalışanlar, hijyenik uygulamaların amaçları, temel hijyen kuralları ile kişisel, el, tırnak, ağız, ayak, deri, saç, ortam ve personel hijyeni gibi konularda bilgilendirildiler.
Eğitimle ilgili bilgi vermek için Kulesini Toplantı Salonunda plaket töreni düzenleyen Adese yönetimi alışveriş merkezlerinde en önemli önceliği hijyen ve temizliğin oluşturduğunu söyledi. Toplantıya Konya İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci, Adese Genel Müdürü
İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci, kurum olarak koruyucu sağlık hizmetlerine ed gereken önemi verdiklerini söyledi. Koruyucu sağlık hizmetleriyle insanların hastaneye gitmeye gerek duymadan hastalığa yakalanmama bilgisine kavuşmasının amaçlandığını aktaran Dr. Küçükkendirci, bu kapsamda Adese’de özellikle gıda bölümlerinde çalışan personele hijyen konusunda eğitim verdiklerini söyledi. Dr. Küçükkendirci, “Eylül ve Ekim aylarında personele 6 seansta eğitim verdik. Eğitimi Adese’de vermemizde bizim için önemli. Çünkü Adese Konya merkezli olmak üzere birçok ilde şubeleri olan bir alışveriş merkezi. Binlerce kişiye hizmet veriyor. Bu açıdan personelin hijyen eğitimi alması önemli bir konuydu. Adese’de uyguladığımız bu eğitimin diğer alışveriş merkezlerine de örne teşkil etmesini bekliyoruz” dedi.
Mustafa Özeskiciler, Adese yönetimi ve eğitime katılan personel katıldı.
“Hizmet verdiğimiz sektörde insan sağlığı ve hijyen konusundaki hassasiyetin hayati önem taşıdığının bilincindeyiz” diyen Adese Genel Müdürü Mustafa Özeskiciler, “Çalışanlarımızın da bu konuda daha bilinçli ve özenli olmasının gerek kurumsal değerlerimiz gerekse müşteri memnuniyetinin arttırılması açısından katma değer sağlayacağına inanıyoruz. Özellikle gıda birilerinde çalışan personelin hijyen konusunda bilinçli olması ve bu bilinci müşterilerimize yansıtılabilmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci ve Adese Genel Müdürü Mustafa Özeskiciler iki kurum adına birbirlerine teşekkür plaketi verdiler. Törende personele eğitim veren Erol Kurt ve Ahmet Şakır’a da Adese yönetimi tarafından teşekkür plaketi verildi.
HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.