Adese Kartı olana yüzde 5 puan kampanyası

Adese Kartı olana yüzde 5 puan kampanyası

2012 yılının başında Kule Plaza İş Merkezi Zemin kattaki yeni ofisine taşınan AES Sigorta, müşteri odaklı yaklaşımı çerçevesinde bir kampanya başlattı.

2012 yılının başında Kule Plaza İş Merkezi Zemin kattaki yeni ofisine taşınan AES Sigorta, müşteri odaklı yaklaşımı çerçevesinde bir kampanya başlattı.

İttifak Holding’in sigorta sektöründe hizmet veren markası AES Sigorta’nın Şubat ayındabaşlattığı puan kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Axa, Ergo, Güneş ve Allianz Sigorta’nın acenteliğini yapan AES Sigorta, sunduğu sigorta seçeneklerinden herhangi birinden sigorta yaptıran müşterilerine işlem tutarlarının %5’ini hediye ediyor. Kampanya kapsamında sigorta yaptıran AES müşterilerinin, kazandıkları %5’lik oran, Adese kartlarına puan olarak yüklenecek ve Adese’den yapılacak alışverişlerde bu puanlar kullanılabilecek.

Kampanya hakkında bilgi veren AES Sigorta yetkilisi Mehmet Akküt, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda hızlı ve etkin çözümler üretme felsefesiyle çalıştıklarını belirtti. Akküt, “2012’nin başında şehrin en merkezi noktasına taşınmamızın ardından planlamalarına başladığımız kampanyamız Şubat ayında başladı ve müşterilerimizden oldukça ilgi gördü. Sadece Konya’nın değil, Türkiye’nin önde gelen perakende markalarından biri olan Adese’nin müşteri kartı Adese Kart’a sahip olan bütün müşterilerimiz, işlem tutarları ne olursa olsun %5’ini Adese Puan olarak alışverişlerinde kullanabilecekler.” dedi. AES Sigorta’nın kurumsal zenginlik ve profesyonelliğinin bundan sonra daha çok hissedileceğine değinen Akküt, “Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketlerinin kaliteli ürün ve hizmetlerini, düzenlediğimiz kampanyalar ile daha cazip hale getirerek sunuyoruz. Puan kampanyamızın yanı sıra, bütün sigorta seçeneklerine 12 aya varan taksitler yapıyoruz.” dedi.

Trafik, Kasko, deprem (DASK), Konut, Yangın, İşyeri, Nakliyat, Sağlık ve Ferdi Kaza sigortası seçenekleri ile müşterilerine hizmet veren AES Sigorta’nın kampanyası 15 Nisan’a kadar devam edecek.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.