Adese, İstanbulda büyüyor

Adese, İstanbulda büyüyor

Adese, İstanbul Sancaktepede başlayan açılışlar serisine Yakacık Adese mağazasıyla devam etti

Adese, kısa bir süre önce hizmet halkasına eklediği yeni mağazaların açılışlarına devam ediyor. Bin 200 metrekare satış alanına sahip Sancaktepe Adese’nin açılışını cumartesi günü yapan Adese, iki gün sonra Yakacık Adese’yi müşterilerinin hizmetine sundu.
Yakacık Adese’nin açılış kurdelesini Adese Satış ve Pazarlama Müdürü Nurettin Örücü, Adese Bilişim Teknolojileri Müdürü Metin Özöğür, Adese Sultanbeyli Mağaza Yöneticisi Tahir Akıncı, Adese Satış ve Pazarlama Yöneticisi İbrahim Avcı ile birlikte kesen Adese Marmara Bölge Müdürü Muhammed Ak, Marmara Bölgesi’ndeki faaliyetlerini yoğunlaştırmak istediklerini belirterek, “İki gün önce Sancaktepe’deki açılış mutluluğumuzu bugün Yakacık’ta yaşıyoruz. Bu mağazamızla İstanbul’daki mağaza sayımızı sekize çıkarmanın yanı sıra, Yakacık mağazamız için 25 kişilik yeni istihdam oluşturmanın da sevincini yaşıyoruz” dedi. Muhammed Ak, 2012 yılına büyüme hamlesi ile giren Adese’nin, Kocaeli ve İstanbul’da olmak üzere, iki gün içinde dört yeni mağaza daha açmayı hedeflediklerini ifade etti.
660 metrekare satış alanına sahip Yakacık Adese’yle birlikte Adese’nin İstanbul’daki mağaza sayısı 8’e, Marmara Bölgesi’ndeki şube sayısı 16’ya ve toplam mağaza sayısı 142’ye ulaştı. Ayrıca, 2012’nin hızlı markası Adese’nin, İstanbul Yakacık’taki törenin hemen ertesi günü Kocaeli Gebze ve Darıca’da da açılışlar yapmaya hazırlandığı öğrenildi.
HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.