Adese hızla büyüyor

Adese hızla büyüyor

Perakendenin yükselen değeri Adese, halka arz sonrası büyüme hedefleri doğrultusunda İstanbul ve çevresindeki mağaza ağını altı yeni mağazayla genişletti

Perakendenin yükselen değeri Adese, halka arz sonrası büyüme hedefleri doğrultusunda İstanbul ve çevresindeki mağaza ağını altı yeni mağazayla genişletti.
Kasım 2011’de halka arzı gerçekleşen Adese, 2012 yılının ilk günlerinde bir mağazalar zincirinin altı şubesini hizmet halkasına ekleyerek perakende sektöründe yılın ilk büyük hamlesini gerçekleştirmişti. 21 ve 23 Ocak tarihlerinde İstanbul’da Sancaktepe ve Yakacık mağazalarının açılışını yapan Adese, 24 Ocak’ta Gebze ve Darıca, 25 Ocak’ta ise yine İstanbul Çakmak ve Adnan Kahveci şubelerini hizmete açtı. Toplam 4030 metrekare satış alanına sahip yeni mağazalarla birlikte Adese’nin Marmara Bölgesi’ndeki şube sayısı 20’ye çıkarken, toplam mağaza sayısıysa 146’ya ulaştı.
140 KİŞİLİK İSTİHDAM
Büyüme hamlesiyle birlikte İstanbul ve Kocaeli’deki hizmet yoğunluğunu önemli ölçüde artıran Adese, istihdam başarısını da pekiştirdi. Türkiye’nin dokuz şehrinde hizmet veren Adese, yeni mağazalardaki 140 personeliyle birlikte çalışan sayısını da 3.600’ün üzerine çıkardı.
25 Ocak 2011 tarihinde gerçekleştirilen son açılışın ardından bir konuşma yapan Adese Genel Müdürü Mustafa Özeskiciler, “Daha önce açıklanan büyüme hedeflerini hayata geçirmenin memnuniyetini duyduklarını belirterek hisseleri İMKB’de işlem gören ulusal bir perakende markası olarak, söz verdiğimiz büyüme hedeflerimizi gerçekleştirmeye başladık ve İstanbul ile Kocaeli’de önemli bir atılım gerçekleştirdik.” dedi. Borsa sürecinin, Adese ve paydaşları için büyüme ve yeni yatırımlar anlamına geldiğini ifade eden Özeskiciler, “Perakendenin yükselen değeri Adese, söz verdiği yeni yatırım hedeflerini gerçekleştirmeye ve paydaşlarıyla birlikte büyümeye devam edecektir” dedi.
HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.