Adaylık için resmi açıklama gelmedi

Adaylık için resmi açıklama gelmedi

Konyaspor’da genel kurula sayılı günler kala henüz resmi bir aday açıklaması gelmedi.

Konyaspor'da mevcut Başkan Hilmi Kulluk’un yeniden aday olmayacağını duyurmasının ardından gözler 5 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurulda aday olacak isimlere çevrildi. Son günlerde aday olacağı konuşulan Avukat Fatih Gökçen ise henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Fatih Özgökçen, 2002-2017 yılları arasında çeşitli derneklerde ve Konyaspor Futbol Kulübü’nde Başkanvekilliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. Halen Kültür Bakanlığı Konya Koruma Bölge Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Fatih Özgökçen, Konya Büyükşehir Belediyesi'nde Başkanvekili olarak görev yapıyor. Evli ve üç çocuk babası olan Özgökçen, 14 Ağustos 2018 tarihinde İlbank A.Ş.’de Denetim Kurulu Üyesi olarak göreve başladı.

Konyaspor’da olağanüstü kongre 5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 18.00'da Konya Ramada Plaza Otelde yapılacak. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 12 Haziran 2021 Cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılacak.

İttifak Holding Konyaspor'da genel kurulun yapılmasına 4 gün kalmasına karşın henüz aday çıkmadı. Yönetimin son yaptığı basın toplantısının ardından bu hafta içinde bir hareketliliğin olması bekleniyor. camianın desteğini alacak bir aday için kulislerde görüşmelerin sürdüğü kaydediliyor. Konyaspor'da mevcut başkan Hilmi Kulluk, perşembe günü yaptığı açıklamada kesin olarak aday olmayacağını ve görüşünün net olduğunu açıklamıştı.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum