Adaylardan Karatayda ziyaretler

Adaylardan Karatayda ziyaretler

Adalet ve Kalkınma Partisi Karatay İlçe Teşkilatı, belediye başkanları, milletvekili adayları ve teşkilat mensupları ile birlikte esnaf ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdi

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal, Ak Parti Konya Milletvekili adayları Gülay Samancı ve Mustafa Baloğlu’nun hazır bulunduğu ziyaretlerde çarşı merkezinde esnaflar tek tek gezilerek destek istendi. Ardından Selçuklu Ziraat Odası Başkanı Faruk Çöklü’yü makamında ziyaret eden heyet, 12 Haziran genel seçimler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

 Ziyarette söz alan Konya Milletvekili adayı Mustafa Baloğlu ziraat odalarının özellikle son dönemlerde hem tarımın gelişmesi hem de modern tarımın uygulanması ve çiftçinin bilinçlendirilmesi gibi birçok konuda etkin rol oynadığını söyledi. Hükümetin tarımla ilgili birçok tedbirlerinin olduğunu ifade eden Baloğlu, Hükümet ve yerel yönetimler olarak üzerimize düşeni layıkıyla yapmanın gayreti içerisinde olacaklarını ifade etti.

 

Ak Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ise konuşmasında Ak Parti iktidarının 2002 yılından bu güne dek hedeflerinin büyük olduğunu ve 8.5 yılda ülkeye güzel hizmetler yapıldığını vurguladı.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuklu Ziraat Odası Başkanı Faruk Çöklü ise 2011 yılının bereketli bir yıl olduğunu belirterek seçimlerin de bereketiyle geldiğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.