Adaylar birlik içerisinde olmalı

Adaylar birlik içerisinde olmalı

ASKON Konya Şube Başkan Yardımcısı İbrahim Yüksek, Milletvekili seçilecek adayların mutlaka birlik ve beraberlik içerisinde Konya'nın menfaatlerine uygun hareket etmesi gerektiğini bildirdi

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şube Başkan Yardımcısı ve AR-GE Birim Başkanı İbrahim Yüksek,, yaptığı yazılı açıklamada, yılladır Konya'nın Ankara'da ciddi anlamda temsil edilemediğini ileri sürdü.
Konya'nın bugüne kadar hızlı tren, KOP, Mevlana Kültür Merkezi gibi konularla uzun yıllar oyalandığını ifade eden Yüksek, şunları kaydetti:
''Maalesef bahsedilen projelerin fizibilitesinin dahi olmadığına şahit olduk. Biz hamasi nutuklar dinlemek istemiyoruz. Başbakanın talimatıyla Kültür Merkezi yapıldı. Diğer projeler ise yapılmaya devam ediliyor. Konyalı iş adamlarının ve halkın yıllardan beri dile getirdiği sivil havaalanı projesinin ise sürekli olarak üstü örtülüyor. Konyalı iş adamlarının ve Konya halkının ticaretini, ulaşım kolaylığının rahat bir şekilde yapılabilmesi için Avrupa standartlarına uygun sivil havaalanının biran önce Konyamız'a kazandırılması gereklidir. Bunun akabinde acil yapılması gerekli olan Konya ?Mersin arasındaki trenle limana ulaşım kolaylığı getirilmesi gereklidir. Konya'dan gümrüklenen malın direk olarak limana ulaşmasındaki kolaylık getirilir ise maddi anlamdaki fazlalık ve zaman kaybı ortadan kalkmış olur. ASKON olarak milletvekili adaylarına çağrıda bulunuyoruz. Konya'nın sorunlarını sivil toplum örgütleriyle sanayicilerle, çiftçilerle görüşün ki Ankara'ya dolu gidin.''
Milletvekili seçilecek adayların mutlaka birlik ve beraberlik içerisinde Konya'nın menfaatlerine uygun hareket etmesi gerektiğini dile getiren Yüksek, vekil adaylarından sadece seçim zamanı değil seçimden sonra da halkın arasına katılmalarını, onların sorunlarını dinlemelerini istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.