Adana'da Serbest Bırakılan 13 Polisin Tutuksuz Yargılanmasına Savcı İtiraz Etti

Adana'da Serbest Bırakılan 13 Polisin Tutuksuz Yargılanmasına Savcı İtiraz Etti

Adana’da geçtiğimiz hafta gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından serbest bırakılan 13 emniyet mensubu ile ilgili savcı İsmet Avşar tarafından itiraz edildi.Adana'da geçtiğimiz hafta yapılan operasyonda...

Adana’da geçtiğimiz hafta gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından serbest bırakılan 13 emniyet mensubu ile ilgili savcı İsmet Avşar tarafından itiraz edildi.

Adana'da geçtiğimiz hafta yapılan operasyonda aralarında emniyet müdür yardımcıları, emniyet amiri ve başkomiserlerin de bulunduğu 13 polis, usulsüz verileri ele geçirme, verileri yok etme, özel hayatın gizliliğini ihlal ve resmi belgede sahtecilik iddiaları ile gözaltına alınmıştı. Soruşturmayı yürüten savcı İsmet Avşar, gözaltına aldırdığı 13 emniyet mensubunun tamamını tutuklama istemi ile nöbetçi mahkemeye sevk etmişti. Adana 1. Sulh Ceza Hakimi Tuğrul Durmaz tarafından dinlenen 13 polis de üzerlerine atılı suçun tutuklamayı gerektirecek bir durum olmadığına karar vererek, adli kontrol ve yurtdışı yasağı uygulanmasına karar verdi. Sanıkların serbest bırakılmasının ardından savcı İsmet Keleş, karara itiraz etti. İtiraz kararının bugün sonuçlanması bekleniyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.