Adana'da Athena İle Coştu

Adana'da Athena İle Coştu

Ünlü sanatçı Hadise ve müzik gurubu Athena, Fanta Gençlik Festivali kapsamında Adanalı hayranlıyla buluştu. Adana M1 içindeki konser alanını, kapıların açıldığı ilk andan itibaren doldurmaya başlayan Adanalılar, Athena ve Hadise’nin...

Ünlü sanatçı Hadise ve müzik gurubu Athena, Fanta Gençlik Festivali kapsamında Adanalı hayranlıyla buluştu. Adana M1 içindeki konser alanını, kapıların açıldığı ilk andan itibaren doldurmaya başlayan Adanalılar, Athena ve Hadise’nin sevilen şarkıları eşliğinde, coşku dolu bir akşam yaşadı.

Konserine “Kalb-i” şarkısıyla başlayan ve “Hepiniz hoş geldiniz. Bu gece buranın enerjisinden ateş çıkıyor, bakalım nasıl eğleneceğiz!” diyerek sevilen şarkılarını seslendirmeye başlayan Athena, Adanalı seyircileri coşturdu. Sahnede Gökhan Özoğuz, Adana Demirspor forması, Hakan Özoğuz ise Adanaspor forması giyerek, iki büyük takımın taraftarlarına, futbolda kardeşlik mesajı verirken, renkli görüntüler ortaya çıktı. Sahneye çıktığı andan itibaren şovlarıyla ve festival için hazırlanan kostümleriyle beğeni toplayan Hadise, “Bu gece sadece müzik ve eğlence konuşsun. Hazır mısınız!” diyerek, coşkusunu festival severlerle paylaştı.

Konserde Sezen Aksu’nun hareketli “Rakkas” parçasını seslendiren ve şarkı esnasında, “Zıpla” temposu Adanalı hayranlarını zıplatan Hadise, sevenlerinin tezahürat ve alkışları eşliğinde, “Düm Tek Tek” parçasıyla konserini bitirdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.