Adana Masterler Atletizm Takımı, Fazlı Bayram Hadi’yi Ziyaret Etti

Adana Masterler Atletizm Takımı, Fazlı Bayram Hadi’yi Ziyaret Etti

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, spor yapan masterlerin hem gençlere model olduğunu hem de sağlık harcamalarının azalmasına katkı sağladıklarını söyledi.Hadi, geçen hafta Şanlıurfa’da gerçekleştirilen...

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, spor yapan masterlerin hem gençlere model olduğunu hem de sağlık harcamalarının azalmasına katkı sağladıklarını söyledi.

Hadi, geçen hafta Şanlıurfa’da gerçekleştirilen ‘Göbeklitepe Yarı Maratonu ve 10 Kilometre Koşusu’nda güçlü rakiplere rağmen takım halinde 3. olan, bireysel olarak da 10 sporcusunun ilk 3 dereceye girerek kupa ve madalya ile ödenen Adana Masterler Atletizm Kulübü Başkanı Necmi Tadır ile sporcuları başarılarından dolayı kutladı.

Sporun yaşının olmadığını, süreklilik ve devamlılık gerektirdiğinin altını çizen Hadi, "Çeşitli meslek gruplarında insanların bir araya gelerek hem de dayanıklılık gerektiren maraton gibi zor bir sporda başarılı olmaları beni duygulandırıyor. Ben de uzun yıllar atletizm yaptım. Halen koşuyorum. Desteğimi her koşulda sürdüreceğim. Spor yapan masterler hem gençlere model oluyor, hem de sağlık harcamalarının azalmasına katkı sağlıyorlar." diye konuştu.

Adana Masterler Atletizm Kulübü Başkanı Necmi Tadır, kulüplerine tesis kazandıran, ayrıca müsabakaya giderken otobüs tahsis eden Fazlı Bayram Hadi’nin desteğini asla unutmayacaklarını belirtti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.