Adalet ve Kalkınma Partisi Bozkır’da seçim bürosu açtı

Adalet ve Kalkınma Partisi Bozkır’da seçim bürosu açtı

Bozkır Belediye Başkanı Mehmet Akif Ülker, görev yaptığı 5 yıllık zaman içinde Bozkır için elinden geleni yapmaya çalıştığını söyledi.

Bozkır’da Adalet ve Kalkınma Partisi Seçim Bürosu açılışında konuşan Ülker, “İnşallah tekrar Bozkır ve çevresine hizmet etmek için vicdani rahatlık içerisinde tekrar Bozkır’a Adalet ve Kalkınma Partisi’nden aday oldum. Bozkır halkı destek verir de tekrar belediye başkanı seçilirsem, Bozkırlı Milletvekilimiz Hüsnü Tuna ile koordineli bir çalışma yapıp, Bozkır’ın alt yapısını ve yollarını tamamlayacağım. Asfaltlanmadık ve taş döşenmedik tek bir yolu bırakmayacağım” dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Harun Tüfekçi ise “Belediyeciliği Tayip Erdoğan bütün Türkiye’ye yaydı. Bugün Ankara’sı, Konya’sı inşallah yarın Diyarbakır’ı yarın Batman’ı, İzmir’i, Çankaya’sı Ak Belediyecilikle tanışacak” diye konuştu.
Hizmetlerin iyi yürüyebilmesi için belediyenin hükümet ile iyi çalışıyor olması gerektiğini söyleyen Milletvekili Hüsnü Tuna, “Hizmetlerin aksamadan koordineli bir şekilde gitmesi için il genel meclisi üyeliğinde de Adalet ve Kalkınma Partili il genel meclisi üyeleri tercih edilerek, Türkiye’nin aydınlık geleceğine katkı da bulunalım” dedi. Tuna, seçim bürosunun yöreye ve Konya’ya hayırlar getirmesini diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.