Acıpayam Başbakanı Karşılamaya Hazır

Acıpayam Başbakanı Karşılamaya Hazır

AK Parti Denizli İl Yönetimi ve Acıpayam İlçe Teşkilatı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Eylül 2013 Pazar günü ilçeye yapacağı ziyaret sebebiyle bir toplantı düzenledi.

AK Parti Denizli İl Yönetimi ve Acıpayam İlçe Teşkilatı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Eylül 2013 Pazar günü ilçeye yapacağı ziyaret sebebiyle bir toplantı düzenledi. Talip Özkan Konferans Salonu'ndaki toplantıya milletvekilleri Nihat Zeybekci, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak ve Mehmet Yüksel, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti İl Başkanı Avni Örki, İlçe Başkanı Hüseyin Dağ, İl Genel Meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri, belde belediye başkanları, köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Dağ, Acıpayam’da Başbakan Erdoğan'ı ağırlayacak olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "AK Parti döneminde ilçemiz birçok yatırım kazandı. Bunlardan biri de beş yıldızlı otel konforunda olan, 100 yataklı Acıpayam Devlet Hastanemiz'dir. Hastanemizin açılışını yapacak olan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamanın heyecanı içindeyiz. Yapılacak olan açılışı ve mitingi çok önemsiyoruz. Acıpayam halkının da Başbakanımız'a sahip çıkacağına yürekten inanıyorum." dedi. Başkan Şevkan da, "Devlet hastanesini Acıpayam'a kazandıran Başbakanımız'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başbakanımız'ın Acıpayam’a gelmesi bizlere heyecan veriyor. Acıpayam şehrini modern ve medeni bir şehir haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz." ifadelerini kullandı. Yaklaşan yerel seçimlere de değinen Şevkan, "Biz halkımızın gönlünü kazanmak için çalışıyoruz. Eğer onların gönlünde yer edinemezsek, hiçbir yerde yer edinemeyiz. Bizler Acıpayam’da Başbakanımız'ın özünü yaşatmaya ve yaşamaya çalışıyoruz. Elbette ki aday adayları çıkacak ama partimiz kimi uygun görürse o adayımız olacak. Onun için gelin hep beraber kucaklaşalım." şeklinde konuştu.

Milletvekili Uçar ise Acıpayam'ın hızlı bir yola girdiğini ve hızlı çıkışını devam ettireceğini söyledi: "Biz bir hedef koyduk. İnşallah AK Parti, bu ülkeye hizmete devam edecek. Pazar günü yapılacak olan mitingden de yüzünün akıyla çıkacaktır. Önümüzdeki yerel seçimlerde aday kim olursa olsun partimiz kazanacak. Kendi içimizde kalplerimizin sakin olması lazım." Daha sonra söz alan Milletvekili Zeybekci, "Başbakanımız'ın gelişi, seçim mitingi değildir. Biz halkımızdan oy istemedik. Bu ülke için kim hizmet edecekse onu kendinize hizmetkâr olarak atayın dedik. Herkesin birbiri üzerinde hakkı vardır. Bir tek yerde hakkı yoktur, o da siyaset. Makam ve mevkinin sahibi, siyasette millettir. Kasım ayına kadar seçim çalışmaları devam edecek. Genel merkezimiz ne derse o olacak. Elini tutamadığımız, yüzüne bakamadığımız hiçbir vatandaşımız yoktur. Yapamadıklarımızın da vatandaşlarımıza sebeplerini anlattık. 11 Ekim'de ihalesi yapılacak olan Çameli yolunun çalışmalarına da başlayacağız." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kürsüye çıkan AK Parti İl Başkanı Örki, Başbakan Erdoğan'ın Denizli’ye gelişiyle ilgili olarak üç gündür bütün ilçelerle toplantılar yaptıklarını belirterek, "Güç istediğiniz, destek istediğiniz kişiler asla size ihanet etmeyecek. İstikametimizi hiç bozmadık. Sizler olduğunuz sürece bundan sonra istikametimizin şaşacağına ihtimal vermiyorum. Bizler hizmet ederiz, bizler üretiriz. Başbakanımız'ı en iyi şekilde ağırlayacağız, 29 Eylül Pazar günü de Acıpayam’da Acıpayamlılar Başbakanımız'a sahip çıkacak." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.