Açılımın tokadı polise indi

Açılımın tokadı polise indi

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Cafer Çelik, kendilerini ziyaret eden DSP Konya Milletvekili adayları ile il ve ilçe teşkilat mensuplarına yaşadıkları sıkıntıları iletti

Hükümet’in açılım planına dün olduğu gibi bu günde karşı çıktıklarını ifade eden Çelik, “O tarihlerde biz bu pakete itiraz ettiğimiz zaman bizim sesimizi duyan olmamıştı. Açılımın meyvelerini almaya başladık diyenler ne yazık ki hüsrana uğradı. Çünkü atılım meyve vermedi ama açılımın tokadı Türk polisinin suratını indi. Bunun vebalini kim nasıl ödeyecek” dedi.

 

Ziyaretleri sırasında Şehit Aileleri Derneği’ne Türk Bayrağı hediye eden DSP, teşkilat mensupları, şehit aileleri ile sohbet etme imkanı buldukları için mutlu olduklarını söyledi. Heyet adına konuşan DSP Konya Milletvekili adayı Ahmet Göksu, “DSP olarak her zaman şehit ailelerimizin yanında olduk. Yürekleri evlat acısı ile yanan bu insanlarımız acılarını çok iyi biliyoruz. Çünkü bizlerde yıllarca bunun mücadelesini verdi. Şehit kanı akılmaması için mücadelemizden hiçbir zaman taviz vermedik. Ancak şu bir gerçek ki Irak’ta 1 milyon Iraklının öldürülmesinde sorumlu olan AKP hükümeti bu vebalin altından kalkamayacak. Dün Irak’ta yaşanan olayların benzerinin bu gün Lübnan ve Suriye’de yaşanmaması lazım” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.