Accent Prime İle Selülit Tedavisi

Accent Prime İle Selülit Tedavisi

Accent Prime İle Selülit Tedavisi

Selülit yani diğer adıyla Jinoid Lipodistrofi kadınlar arasında sıklıkla görülmekte ve bazen nadiren de olsa erkekler arasında da görülüyor. Yaşın ilerlemesi sebebiyle vücudun bazı bölgelerinde yağlanma ve istenmeyen portakal kabuğu görünümünde selülitler olabilir. Kadın olmanın başlıca sorunlarındandır. Selülit görünümü kilolu veya zayıf olmakla ilgili değildir. Zayıf insanlar arasında da sıklıkla görülebilir. Selülitin çıkma sebepleri arasında hormonlar, yanlış diyetler, kalıtsal özellikler, yaşlanmak, metabolizma, stres ve sigara, sıkı ve dar giysiler görülüyor.

  Selülit Tedavi Yöntemleri

Selülit tedavisi Türkiye'de yaygın olarak kullanılır. Konu estetik görünüm olunca vücudun bazı bölgelerinde oluşan selülit gibi sorunları kısa tedavi yöntemleri ile en aza indirebilirsiniz. Kol, bacak ve karın bölgesinde sıklıkla görülen selülitler Accent Prime tedavisi ile hızlı ve kısa zamanda sizlere çözüm getiriyor. Hassas ve normal ciltlere özel olarak uygulanan selülit tedavisi uyluklara dizlerinizin iç tarafındaki yağ dokularına, bacaklarınıza ve karın bölgenize uygulatabilirsiniz. Accent Prime ultrason ve radyo dalgalarının birleşiminden oluşan bir tedavi yöntemidir. Kolajen liflerini uyararak uygulanan bölgenin dokularına işler ve incelme sağlayabilir. özellikle sarkmış karın kadınlarda yaş, diyet ve doğumdan sonra sıklıkla görülüyor. Sporlar ve zorlu egzersizler tekrar aynı eski görünümüne ulaşmada sorunlar yaşanıyor. Accent Prime tedavisi ile 20-25 dakika gibi kısa zamanda eski sıkı ve gergin karın dokusuna sahi olunabiliyor.

 Accent Prime Nedir?

 Vücudunuzda selülitleri ve sarkmış dokuyu düzeltmek istiyorsanız accent prime sizler için ultrasonik ses dalgalarıyla o bölgede oluşan yağ fazlalarını giderir ve daha sıkı görünüme ulaşabilirsiniz. 3 ve 6 seans ile birkaç dakikalık işlemler sonucunda daha sıkı ne ince görünüme kavuşabilirsiniz. Cilt durumunuza göre ve vücut yapınıza göre seansların kaç kere uygulanacağı belirlenir. Deri altına yüksek seviyede ısı ve enerji verilirken bu ısı kademeli olarak artış gösteriyor. Isının kademeli olarak artış göstermesi ve vakum teknolojisi sayesinde işlemler gayet konforlu bir şekilde ilerliyor. Tedavi sonucunda ise cildinizin yara alması mümkün değildir. Hemen hemen üç kadından ikisinin yaptırdığı accent tedavisi sonucunda memnuniyet düzeyleri yüksek seviyededir. Selülit tedavisi uygulamasından hemen sonra cildinizde küçük bir kızarıklık izi normaldir ve bir kaç saat sonra geçiyor. Bu kızarıklık sizi engellemez ve işlemin hemen ardından sosyal yaşamınıza dönebilirsiniz.

  Accent Prime ve Selülit Tedavisi Yararları

 selülit tedavisi için uygulanan birçok yöntem vardır. Ameliyatlı uygulamalar kişinin bıçak altına yatmasına sebep olur ve bazı ciltlere göre riskli bir yöntemdir. Bıçak altına yatmak istemeyen ve işlem sonrasında günlük yaşamına dönmek isteyen müşteriler açısından uygun bir yöntemdir. Bunun yanında ameliyatsız bazı ilaçlı uygulamalar vardır. İğne ile enjekte ederek selülitlerden kurtulabilir ama vücuda bilinmeyen bir ilaç alımının etkileri sonrasında yaptırılan bölgede ciddi zararlar oluşabilir.

             Accent prime sadece cildin yüzeyinden yapılan bir işlem olduğu için cildinize zararlı maddelerin deri altı alımı konusunda karşılaşacağınız riskleri içermiyor. İşlem sonrasında sosyal hayatınıza hemen kavuşabilirsiniz. Örneğin iştesiniz izin alamıyorsunuz ve bir öğlen arasındaki zaman diliminde bile rahatlıkla yaptırabilir ve sonrasında işe geri dönebilirsiniz. Riskler minimum düzeyde faydası maximum düzeydedir. Selülit tedavisi sonrasında portakal kabuğu görünümü, yağ birikmeleri ve sarkmalardan kurtulabilirsiniz. Daha genç, gergin ve ince bil cilde kısa zamanda sahip olabilmeniz mümkündür. Bir kere yaptırdıktan sonra uzun yıllar boyu kullanabilirsiniz.

 İstanbul şehrinde accent tedavisi mümkündür. https://www.primeincelme.com/ sitesinden iletişime geçeceğiniz ve bu işi 10 yılı aşkın süredir sorunsuz ve müşteri memnuniyeti çerçevesinde başarı ile tamamlamış uzmanlar mevcuttur. Daha fazla bilgi ve fiyatları incelemek için sitede bulunan iletişim numarasından irtibata geçebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.