Abdurrahman Dilipak: AKP'ye yazık olacak

Abdurrahman Dilipak: AKP'ye yazık olacak

Yeni Akit gazetesinin köşe yazarı Abdurrahman Dilipak, iktidarın McKinsey'den danışmanlık hizmeti alması sert sözlerle eleştirdi.

Türkiye, Hazine ve Maliye Bakanlığının McKinsey'den danışmanlık hizmeti almasıyla çalkalanıyor. Şu aralar ekonomi haberlerinin ilk sıralarında yer alan McKinsey'e ilişkin bir yorum da Abdurrahman Dilipak'tan geldi.

İktidara McKinsey konusunda içerden ilk eleştiri geldi. AKP iktidarına yakın isimlerden olan Dilipak, AKP'yi McKinsey konusunda uyarırken, "Partiye yazık olacak." dedi. 

İşte Abdurrahman Dilipak'ın o ifadeleri:

"Bunlar geldilkten sonra önerdikleri çözümler acı reçeteler toplumu baskılıyor. Çekilip gittikten sonra da çünkü toplumdan tepkiler de oluşuyor. Arkasından darbe oluyor. İç karışıklıklar yaşanıyor."

"Bu bir yandan FETÖ'nün danışmanlığını yapacak, bir yandan sizin danışmanlığınızı yapacak. Bir yandan Türkiye'deki terörün danışmanlığını yapacak, bir yandan sizin."

"Bakın bunlar tarım bakanını perişan edecekler. Yani nasıl onu getirdiniz, bunlar tesadüf mü? Yani o kişilere de tekrar tekrar söylüyorum ben. Şahsi alıp veremediğim bir şey yok. Ama yazık olacak ona. Ona da, partiye de Türkiye'ye de yazık olacak."

 

"Hazine, maliye, finans, enerji, maden, biz 2023'te 99 yıllık İzmir İktisat Kongresi'nden sonra sona erecek derken, Rothschild'in danışmanlık şirketi gelip bize danışman oluyor." 

"Ya ben kendimi inkar edeceğim, AK Partililere şirin gözükmek için ya da ben kardeşlerime gerçeği söyleyeceğim. Ben bugüne kadar söylediklerimi inkar etmeyi düşünmüyorum." 

"Ama bu birileri bu tezgahı kuruyorlarsa bakın bunlarla ilişki kesilsin demiyorum. Bu tezgahın içindekilerden hesap sorulsun."

"Bu iktidara elimden gelen her türlü desteği verdim. Ötekilerin bunlardan daha masum olduğunu falan da düşünmüyorum."

"Bunlar sahtekârlık yaptılar, bunlar dolandırıcı. Bunlar bakın danışmanlık yaptıkları ülkelere bakın. Bunlar yarın işler ters gitmeye başlarsa çantısını alıp giderler.IMF gelsin şu anda, bundan daha kötü olmaz."

"Bunlar Rothschild'lerin truva atı. Yani bir ülkeye sızmak için kullandıkları bir truva atı." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.