Abdullah Aymazda Kutlu Doğum coşkusu

Abdullah Aymazda Kutlu Doğum coşkusu

Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümresi tarafından 16-20 Nisan tarihleri arasında hazırlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri, velilerin ve öğrencilerin büyük beğ

Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümresi tarafından 16-20 Nisan tarihleri arasında hazırlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri, velilerin ve öğrencilerin büyük beğenisini topladı. 17 farklı alanda yapılan etkinlikler öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Yapılan etkinliklerinde dereceye giren yüzlerce öğrenci ödül almaya hak kazandı. Okulun çevresinde oturan komşulara kardeşlik ve komşuluk konulu hadis kartelâları dağıtılıp, ikramlarda bulunuldu. Okulun kapalı spor salonunda Türkiye’de bir ilke imza attı. Açılan kutlu doğum sergisinde dünyanın 5 kıtasından 125 cami fotoğrafları üzerlerinde Hz. Muhammed’in (sav) hadis-i şeriflerinin bulunduğu tabloları Hz. Muhammed (sav) sevdalılarına sunuldu. Sergide yüzlerce özel hadisi şerif çalışmaları, kutsal emanetlerin tabloları, ashabı bedir ve uhut şehitlerinin isimleri yıldızlar üzerinde sevenleriyle buluştu.

Okul müdürü İbrahim Aslan, “Güzel bir haftayı geride bıraktık. Bu programın hazırlanması için bize sponsor olan velilerimize, din kültürü ve ahlak bilgisi zümresinin değerli öğretmenlerine emeği geçen bütün öğretmen veli ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarım” dedi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.