Abdülkerim’in imzası bekleniyor

Abdülkerim’in imzası bekleniyor

Konyaspor’da uzun zamandır başarılı stoper Abdülkerim Bardakcı’nın imzası bekleniyor. Transfer gündeminin flaş isimlerinden olan tecrübeli oyuncunun bugün ya da yarın sözleşmeyi imzalayacağı ifade edildi

Konyaspor’da sözleşme uzatılması sabırsızlıkla beklenen Abdülkerim Bardakçı’da sona yaklaşıldı.

Yeşil-beyazlı ekibin başarılı stoper ile yeni sözleşmenin bugün ya da yarın imzalanması bekleniyor

Konyaspor yönetimi ile Abdülkerim'in bugün yeniden bir araya geleceği belirtildi. Son görüşmenin ardından yeni sözleşmenin imzalanması bekleniyor. 27 yaşındaki stoperin yeni sözleşmesinde serbest kalma maddesinin olması ve sezon sonunda olası bir satışta da Konyaspor’un transferde kolaylık sağlayacağı ifade ediliyor. Bu sezon 3 gole imza atan Abdülkerim Bardakcı'nın adı İstanbul takımlarının yanı sıra son dönemde Trabzonspor ile de anılmaya başlandı.

Başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı, bu sezon Süper Lig’de 3 gol kaydetti. 27 yaşındaki oyuncu performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Son olarak Fenerbahçe maçında takımının ikinci golüne imza atan Bardakçı, Konyaspor forması altında çıktığı 12 karşılaşmada rakip fileleri 3 kez havalandırma başarısı gösterdi. 27 yaşındaki stoper, Konyaspor'un 1-1 berabere kaldığı Adana Demirspor, 3-1 kazandığı Altay ve 2-1 kazandığı Fenerbahçe maçlarında takımı adına gol atma başarısı göstererek, galibiyetlerde önemli rol oynadı.

Tecrübeli oyuncu, Kasımpaşa maçında ve son olarak Çaykur Rizespor karşısında 1’er asist yaparak, takımına önemli katkı sağladı. Bardakcı bu sezon çıktığı 12 maçta ilk on birde yer alırken 1080 dakika sahada kaldı.

SPOR SERVİSİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.