Abdülkerim Bardakcı için zaman daralıyor

Abdülkerim Bardakcı için zaman daralıyor

Konyaspor’da sezon başından buyana sözleşmesinin uzatılması beklenen Abdülkerim Bardakcı için transfer dedikoduları çıkmaya başladı.

Konyaspor’da sezon başından buyana sözleşmesinin uzatılması beklenen Abdülkerim Bardakcı için transfer dedikoduları çıkmaya başladı. Henüz yeşil-beyazlı ekiple sözleşme uzatmayan başarılı stoper için Galatasaray’ın devrede olduğu iddia edildi. İstanbul Kulübü için daha önce de Amir Hadziahmetovic ismi gündeme gelmişti.

İstanbul Medyasının haberine göre Fatih Terim'in Abdülkerim Bardakçı'nın transferi için yönetimle görüştüğü yazıldı. Devre arasında kadroya katılması hedeflenen oyuncunun transferi çok kolay olmayacak. Transferde ciddi rakipleri olan Galatasaray, Konyaspor'u ikna etmeye çalışacak.

Konyaspor 27 yaşındaki oyuncusunu elinde tutmak istiyor. Ancak oyuncunun sözleşmesi sezon sonu bitecek.

Konyaspor ya devre arasında oyuncuyu bonservisiyle gönderecek ya da yeni sözleşme imzalamak için ikna edecek.

Başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı, bu sezon Süper Lig’de 3 gol kaydetti. 27 yaşındaki oyuncu performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Son olarak Fenerbahçe maçında da takımının ikinci golüne imza atan Bardakçı, Konyaspor forması altında çıktığı 11 karşılaşmada rakip fileleri 3 kez havalandırma başarısı gösterdi. 27 yaşındaki stoper, Konyaspor'un 1-1 berabere kaldığı Adana Demirspor, 3-1 kazandığı Altay ve 2-1 kazandığı Fenerbahçe maçlarında takımı adına gol atma başarısı göstererek, galibiyetlerde önemli rol oynadı.

Tecrübeli oyuncu, Kasımpaşa maçında da 1 asist yaparak, takımına önemli katkı sağladı. Bardakcı bu sezon çıktığı 11 maçta ilk on birde yer alırken 990 dakika sahada kaldı.

SPOR SERVİSİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.