Abazlar Otomotiv’den Konya  Kent Palaza’da tanıtım

Abazlar Otomotiv’den Konya Kent Palaza’da tanıtım

Otomobil şirketi SsangYong'un isminin değişmesi üzerine markanın yeni ismi olan KG Mobility'in bayiliğini yapan Abazlar Otomotiv, plazalarda stant açarak araç modellerinin tanıtımını gerçekleştiriyor.

KG Mobility markasının araç modelleri Konyalı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Torres, Korando, Musso Grand ve Tivoli markalarının sergilendiği plazalarda vatandaşlar direksiyon başına geçerek araçları test ediyor. Plaza dışında test sürüşleri de yapılıyor. Son olarak Kent Plaza'da tanıtım yapan Abazlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Abaz, "Konya'da ciddi bir talep olduğunu görüyoruz. Konyalılar araçlarımıza rağbet gösteriyor" dedi.

2-8.jpeg

Memduh Abaz, 2007'den itibaren araçlarında ölümlü kaza yaşamadıklarını dile getirdi. Abaz, “Araçlarımızda kaza anında hemen 112 acil numarasına kaza bildirimi ve konum otomatik olarak paylaşılıyor. Bunu Türkiye'de yapan ilk olmanın gururunu yaşıyoruz. 2007'den itibaren araçlarımızda ölümlü kaza yaşanmadı. Konyalı vatandaşlarımızı Kent Plaza'ya davet ediyorum. Araçlarımızı görsünler, test etsinler. Biz 3 aydır Konyalıların ilgisini araçlarımıza gördük. Test ederek keyif ve konforu yakından göreceklerini inanıyorum. Herkesi Plazalara davet ediyorum. Her hafta sonları başka plazalarda olacağız” diye konuştu.

ALİ GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.