A2 Takımı haftayı puansız kapattı

A2 Takımı haftayı puansız kapattı

TFF A2 Ligi 2. grupta mücadele eden Konyaspor 28. hafta maçında sahasında Gaziantepspora 1-0 yenildi

Haftayı mağlubiyetle kapatan yeşil-beyazlı ekip 50 puanda kaldı. Bugüne kadar A takımdan oyuncu oynatmayan ve genç kadrosu ile mücadele eden Konyaspor Gaziantepspor karşısına A takım ağırlıklı bir kadro ile çıktı. A takımda başarılı olamayan oyuncular A2 takımda da bir varlık gösteremedi ve sahadan 1-0’lık yenilgi ile ayrıldı. Merkez 2 Nolu Sahada oynanan karşılamada A2 takımda Konyaspor A takımından kaleci Ercüment, Serkan Şahin, Mehmet Sedef, Emre Yüksektepe, Tazemeta, Montona gibi oyuncular yer aldı.

 

A Takımda başarıya aç olan oyuncular bu karşılaşmada da sahadan yenilgi ile ayrıldı. Gençler bugüne kadar A takım oyuncularından yoksun çıktıkları karşılaşmalarda tam 50 puan toplayarak zirvenin en yakın takipçisi olmuştu. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Trabzonspor’u yenen A2 takım A takım destekli çıktığı Gaziantepspor maçından eli boş ayrıldı. Bu durum taraftarı üzdü. Yeşil-beyazlı ekip aldığı bu yenilgi sonrası lider Kayseri Erciyesspor’un 9 puan gerisinde kaldı ve 4. basamağa geriledi.

 

Konyaspor 29. hafta maçında bir başka Gaziantep temsilcisi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak. 12 Nisan Salı günü oynanacak mücadele saat 14.30’da başlayacak. TFF A2 Liginde 29. hafta maçları 11 Nisan Pazartesi günü oynanacak. Temsilcimiz Konyaspor ise 29. haftanın son maçını Salı günü deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.  Program şu şekilde: Trabzonspor-Çaykur Rizespor, Samsunspor-Ankaragücü, Diyarbakırspor-Sivasspor, Kayserispor-Kayseri Erciyesspor, Gençlerbirliği-Orduspor, Mersin İdman Yurdu-Giresunspor, Gaziantepspor-Adanaspor Gaziantep B.Ş.–Konyaspor.

 

U17 TAKIM YARI FİNALDE

 

Nevşehir'de yapılan Türkiye Şampiyonası 1.kademe maçlarının finalinde Kayseri Ağırnas Şimşek Spor'u 61.dakikada Murat'ın attığı golle 1-0 mağlup eden U17 Takımımız, oynadığı 3 maçı da galibiyetle tamamladı ve 9 puanla grup şampiyonu olarak yarı finalde mücadele etmeye hak kazandı.     

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.