A 2 Takım Diyarbakır önünde

A 2 Takım Diyarbakır önünde

A2 Futbol Ligi 2. Grupta zirvedeki Kayseri Erciyesi 5 puan geriden takip eden Yeşil-Beyazlılar, bugün deplasmanda Diyarbakırspor zorlu bir sınava çıkıyor

Şilbe Tesisleri’nde saat 13.30’da başlayacak maçta Mehmet Sidal düdük çalacak. Sidal’ın yardımcılıklarını Ahmet Avcı ve Özkan Gündüz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Barış Tümür.
Bu maçın hazırlıklarını Diyarbakır’da yaptığı antrenmanla tamamlayan Yeşil-Beyazlı ekipte önemli bir eksik bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Karabükspor’u 4-3 mağlup ederek 3 puanın sahibi olan temsilcimiz bu zorlu karşılaşmayı da kazanmak istiyor.
Diyarbakır deplasmanının her zaman zor geçtiğini ifade eden Konyaspor A2 Takım Antrenörü Salih Eken, sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi. Rakiplerinden çekinmediklerini kaydeden Eken, “Bugün zor bir maça çıkacağız. Hazırlıklarımızı tamamladık. Takımımızda önemli bir eksik bulunmuyor. Oyuncularımın hepsi galibiyete şartlanmış durumda. Konyaspor olarak Diyarbakırspor karşısında en iyi futbolumuzu oynayıp, maçı kazanacağız” dedi. Ligde 25. hafta maçlarının programı ise şöyle: Bugün 13.30 Samsunspor-Giresunspor, 13.30 Diyarbakırspor-Konyaspor, 13.30 Kardemir D.Ç. Karabükspor-Adanaspor A.Ş., 13.30 Sivasspor-Çaykur Rizespor A.Ş., 13.30 Mersin İdman Yurdu-Gençlerbirliği, 13.30 Gaziantepspor-Kayseri Erciyesspor, 13.30 Trabzonspor A.Ş.-Orduspor, Yarın 13.30 Gaziantep Büyükşehir Bld.Spor-Kayserispor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.