9 yıl sonra akülü aracına kavuştu

9 yıl sonra akülü aracına kavuştu

Seydişehir'de balkondan düşmesi sonucu yatağa bağımlı hale gelen Fatma Bilici, 9 yıl sonra akülü aracına kavuştu

Seydişehir'in Dikilitaş köyünde evinin balkonundan düşmesi sonucu omurilikleri kırılan ve yatağa bağımlı olarak hayatını devam ettiren Fatma Bilici'nin akülü araç isteği, 9 yıl sonra gerçekleşti.

Bilici, 2003 yılında evinin balkonundan düşmesi sonucu omurilikleri kırılarak yatağa bağımlı hale geldiğini söyledi.

Yaklaşık 9 yıldır yatağa bağımlı olarak yaşadığını ifade eden Bilici, yaşadığı olumsuzluklar nedeniyle zor ve sıkıntılı günler geçirdiğini belirtti.

Yakınlarının yardımı olmadan ihtiyaçlarını karşılayamadığını anlatan Bilici, ''Akülü aracımın olmasını çok hayal ettim ancak olmadı. Maddi imkanlarım el vermedi. Şu anda bu isteğim yerine geldi, çok mutluyum. Ümit Çocukları Derneği'ne çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya ise yaptıkları inceleme sonucu Fatma Bilici'nin ihtiyacına cevap verdiklerini söyledi.

Bilici'nin akülü aracı kullanması için fiziki şartların uygun olduğunu gördüklerini dile getiren Yalçınkaya, ''Televizyonlarda ve gazetelerde gördüğümüz trafik kazaları, şehit haberlerinin üzüntüsünü yaşarken, bir kişiyi daha hayata bağlamak bizi mutlu etmiştir'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.