86 Yaşındaki Salih Elibol, Cumhurbaşkanı'na El Yapımı Baston Hediye Etti

86 Yaşındaki Salih Elibol, Cumhurbaşkanı'na El Yapımı Baston Hediye Etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e, 86 yaşındaki Salih Elibol tarafından el yapımı baston hediye edildi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e, 86 yaşındaki Salih Elibol tarafından el yapımı baston hediye edildi. Elibol, bastonu Cumhurbaşkanı Gül’e, babasına vermesi için hediye ettiğini söyledi.

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ordu temasları çerçevesinde belediyeyi ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Gül, şehirlerin gerçek sahiplerinin belediyeler olduğunu belirterek “Bir şehrin uzun vadeli geleceğini belediyeler ve belediye başkanları tayin eder. Eğer şehirleri geniş bir vizyon ile güzelleştirebilirsek hatta bazı yerlerde güzelliğini bozdurmazsak, o zaman oralar yaşanabilir hale gelir.” dedi.

Cuma namazının ardından yürüyerek Ordu Belediyesi’ne gelen Cumhurbaşkanı Gül, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ile görüştü ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Gül, burada yaptığı açıklamada, şehirlerin gerçek sahiplerinin belediyeler olduğunu ifade ederek “Bir şehrin uzun vadeli geleceğini belediyeler ve belediye başkanları aslında tayin eder. İmar, çevreyle ilgili konular, tamamen onların vizyonuyla ilgilidir. Eğer şehirleri biz geniş bir vizyon ile güzelleştirebilirsek hatta bazı yerlerde güzelliğini bozdurmazsak o zaman oralar yaşanabilir hale gelir." dedi.

Belediye Başkanı Torun ise yeşil ile mavinin birleştiği fındık diyarı Ordu’da Cumhurbaşkanı Gül’ü ağırlamaktan duydukları büyük mutluluğu dile getirdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.