8 puanın faturası futbolculara kesildi

8 puanın faturası futbolculara kesildi

Ofspor'a mağlup olarak üst üste 8. puan kaybını yaşayan Anadolu Selçukluspor'da fatura futbolculara kesildi. Yeşil-beyazlılarda Kenan Karışık, Ali Kafadar ve Doğan Şahin süresiz kadro dışı bırakıldı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin 12. haftasında yarın lig 2.'si İnegölspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ofspor'a mağlup olarak üst üste 3 haftada puan kaybı yaşamaya devam eden yeşil-beyazlılar, ara vermeden başladığı hazırlıklarını bugün tamamlayacak ve sabah saatlerinde zorlu maç için Bursa'ya hareket edecek.
Yeşil-beyazlıların dün yaptığı çalışmada Ofspor karşılaşmasında ilk on birde mücadele eden futbolcular Büyükşehir Belediyesi Atatürk stadyumunda koşu yaptı. Kalan diğer futbolcular öğleden sonra Cumhuriyet sahasında Teknik direktör Salih Eken gözetiminde çalıştı. Sakatlığı devam eden Abdullah Çoban takımdan ayrı koştu. Koşu ve Isınma hareketleri ile başlayan antrenman 5'e 2 ile devam etti. 10 dakikalık çıkış koşuları yapan takım son bölümde ise yarı sahada çift kale maç yaptı. Ayrıca Teknik heyetin raporu doğrultusunda futbolculardan Kenan Karışık, Ali Kafadar ve Doğan Şahin süresiz kadro dışı bırakıldı. Bu isimlerin kadro dışı kalmaları nedenleri ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.
11. haftaya lider giren Balıkesirspor, Gaziosmanpaşa'yı evinde 1-0 mağlup etti ve 22 puanla liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Lig ikincisi İnegölspor ise Bayrampaşa'yı deplasmanda 1-0 mağlup etti ve 21 puanla yerini korudu. Çamlıdere Şekerspor'u 1-0 mağlup eden Kırklarelispor 18 puanla 3. sıraya yükseldi. Ligin 4. sırasında bulunan kızılcahamam ise deyim yerindeyse cepten yemeye devam etti. Uzun süre liderlik kolduğunda oturan Kızılcahamam Altay ile kendi saha ve seyircisi önünde 3-0 berabere kaldı ve puanını 18'e çıkarttı. İskenderun Demir Çelikspor'u evinde 4-1 mağlup eden Yeni Malatyaspor ise puanını 17 yaptı ve temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'un bir sıra üstüne çıkarak 5.'liğe yerleşti.
12. HAFTA  HAKEMLER AÇIKLANDI
Spor Toto 2. Lig'de 12. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Anadolu Selçukluspor'un Bursa deplasmanında oynayacağı karşılaşmayı Elbay Aydemir yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 2. Lig'de tamamı yarın oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak 12. hafta maçlarında görevli hakemler şunlar: Beyaz Grup: Gaziosmanpaşaspor-Denizli Belediyespor: Emre Yıldırım İskenderun Demir Çelikspor-Balıkesirspor: Adnan Güngördü Körfez Futbol Kulübü-Yeni Malatyaspor: Emre Kosif Ofspor-Eyüpspor: Adem Sarıtaş İnegölspor-Anadolu Selçukluspor: Erbay Aldemir Çamlıdere Şekerspor-Bayrampaşaspor: Serkan Özkan Altay-Tokatspor: Sinan Cem İyihuylu Alanyaspor-Kızılcahamamspor: Mehmet Fatih Gökçe Kırmızı Grup: İstanbul Güngörenspor-Ünyespor: Volkan Alabaş Bozüyükspor-Polatlı BUGSAŞ Spor: Gökhan Güneşer Bandırmaspor-Tarsus İdmanyurdu: Erdoğan Özkaya Hatayspor-Sarıyer: Yavuz Çetin Nazilli Belediyespor-Giresunspor: Cihan Burgan Pendikspor-Sakaryaspor: Öner Fırat Turgutluspor-Tepecikspor: Mesut Çarık Fethiyespor-Çankırıspor: Osman Yiğit Uzer.
Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken, üst üste aldığımız kötü sonuçlarla, liderlik ile birlikte moralimizi de kaybettik. Liderlik koltuğuna oturacak olmalarının takım üzerinde strese neden olduğunu ifade eden Eken; “Son üç haftana bu nedenle kötü sonuçlar aldığımızı düşünüyorum. Şimdi tek hedefimiz zorlu İnegöl deplasmanından istediğimiz oyun ve skoral dönmek. Bunun için çok kısa bir hazırlık dönemi geçirdik. Yaşadığımız moral bozukluğunu üzerimizden atmak için çaba gösterdik. İnşallah yarın bu olumsuzluğu sahaya yansıtmaz ve kaliteli futbolumuzu oynamaya devam ederiz. Bu oyunumuzu golle sonuçlandırmak için mücadele edeceğiz. Son haftalarda yaşadığımız en büyük sıkıntı da bu. Bunu çözdüğümüz zaman istediğimizi alarak evimize döneceğimize inıyorum” diye konuştu.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum