75 TL'lik alışverişe kırtasiye seti hediye

75 TL'lik alışverişe kırtasiye seti hediye

M1 Merkez Konya Alışveriş Merkezi (AVM)’yi 21-23 Eylül tarihleri arasında ziyaret edenler hafta içi hergün 12.00-20.00 saatleri arasında yapacakları 75 TL’lik alışverişe ‘kırtasiye seti’ hediye edilecek.

M1 Merkez Konya Alışveriş Merkezi (AVM)’yi 21-23 Eylül tarihleri arasında ziyaret edenler hafta içi hergün 12.00-20.00 saatleri arasında yapacakları 75 TL’lik alışverişe ‘kırtasiye seti’ hediye edilecek. M1 Merkez Konya AVM; çocukların okula dönüş heyecanını özel kampanyasıyla renklendirecek. Okula dönüş kampanyasında, aynı gün içinde 75 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine kırtasiye seti hediye edilecek. M1 Merkez Konya AVM; okulların açıldığı ve kırtasiye alışverişinin yoğun olduğu bu dönemde gerçekleştirdiği ‘kırtasiye seti’ kampanyası ile hem öğrencilerin hem de ailelerinin yüzünü güldürüyor.

M1 Merkez Konya AVM Müdürü Selçuk Koçak, “Alışverişi kazançlı hale getirmek ilkesinden ödün vermeyen 'Hayatın Merkezi' olan AVM’mizde okula dönüş kampanyası ile 'harcarken kazanma' fırsatı sunuyoruz. Ziyaretçilerimizi M1 Merkez Konya AVM’ye bekliyoruz” dedi. Öte yandan Kampanyaya katılım hakkı aynı gün içerisinde 1 kez ve stoklarla sınırlı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.