7 Gündür Haber Alınamayan Beratcan’ı Arama Çalışmaları Sürüyor

7 Gündür Haber Alınamayan Beratcan’ı Arama Çalışmaları Sürüyor

Kartal’da okuldan çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük’ü arama çalışmaları 7’nci gününde sürüyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Beratcan’ın ailes...

Kartal’da okuldan çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük’ü arama çalışmaları 7’nci gününde sürüyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Beratcan’ın ailesini ziyaret ederek, arama kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kartal’da okuldan çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük’ü arama çalışmaları devam ediyor. Başkan Öz, kayıp Beratcan’ın evinin önüne gelerek arama kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Öz, Beratcan’ın babası Ergün Karakütük’e de tesellide bulundu.

Öte yandan, Beratcan’ın arama kurtarma çalışmalarını sürdüren ekipler de, gelen bir ihbar üzerine Hürriyet Mahallesi’nde bulunan bir inşaat alanında arama başlattı. Arama kurtarma ekipleri inşaat alanın her bölgesinde Beratcan’a dair bir iz aradı. Henüz arama kurtarma çalışmalarından bir sonuç alınamazken, 7 gündür haber alınamayan Beratcan’dan, ailesi gelecek güzel bir haberi bekliyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.