6 Yeni Film Vizyona Giriyor

6 Yeni Film Vizyona Giriyor

Sinemaserverler bu hafta gerilim, korku, romantik, bilim kurgu seçkilerin olduğu 6 yeni film ile buluşuyor.

Sinemaserverler bu hafta gerilim, korku, romantik, bilim kurgu seçkilerin olduğu 6 yeni film ile buluşuyor. 19 Temmuz haftasının öne çıkan filmi ise “Geceyarısından Önce”. İlk gösterildiği günden bu yana 2013’ün en fazla övgü toplayan filmine dönüşen filmin yönetmenlik koltuğunda, Richard Linklater oturuyor.

CESET

İş kadını Mayka’nın cesedi morgdan kaybolur. Kadının ölümünün sırrı henüz çözülememişken, bir de cesedinin ortadan kaybolması olayı daha da karmaşık hale getirir. Dava ile ilgilenmesi için dedektif Jaime Pena görevlendirilir. Jaime de eşini henüz kaybetmiştir. Olayın o kadar çok karanlık noktası vardır ki davaya dahil hiç kimse aslında göründüğü kişi değildir. Oriol Paulo’nun yönettiği ve Belén Rueda, Hugo Silva, Aura Garrido ile Jose Coronado’in oynadığı “Ceset” gerilim türünde.

MANYAK

Utangaç ve içine kapanık Frank, bir cansız manken dükkânının sahibidir. Karşı koyamadığı cinayet işleme isteğini içinde tutmaya çalışmaktadır. Sergisi için yardım istemeye gelen genç sanatçı Anna ile tanıştığı gün hayatı değişir. Dostlukları geliştikçe Frank, Anna’yı takıntı haline getirir ve öldürme açlığı tamamen kontrolden çıkar. Franck Khalfoun’un yönettiği ve Elijah Wood, Nora Arnezeder, Jan Broberg ile Genevieve Alexandra’nın oynadığı “Manyak”, 12. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali’nde gösterilmişti.

GÖNLÜMÜ ÇALDIN

Çok iyi iki arkadaş olan Josh ve Molly, Josh’un ölmek üzere olan babasını mutlu edebilmek için nişanlı numarası yapmak için anlaşırlar. Olayların sonrasında birbirlerine karşı hisler beslemeye başlarlar. İkisi de ciddi kararlar almak zorundadır. Ya bu oyuna son verecekler yada birlikte Chicago’da yeni bir hayat kuracaklardır. John Burgess’in yönettiği ve Robert Belushi, Rebecca Spence, Ron Dean ile Heidi Johanningmeier’in oynadığı “Gönlümü Çaldın” romantik komedi sevenler için.

SEN GİTMEDEN ÖNCE

En başta amaçları sadece kızları etkilemek olan üç genç erkek bir rock grubu kurarak kısa süre içinde kendilerini tamamen müziğin ruhuna kaptırırlar. İnişler ve çıkışlarla dolu bu zorlu yolda aşk, arkadaşlık ve baba-oğul ilişkilerinde pek çok tecrübe yaşayacaklardır. Film, dönem ruhunu ortaya çıkarmak için prodüksiyon detaylarından taviz vermeyen bir anlayışla yapıldı. John Magaro, James Gandolfini, Bella Heathcote ile Jack Huston’un oynadığı “Sen Gitmeden Önce”nin yönetmen koltuğunda David Chase oturuyor.

GECEYARISINDAN ÖNCE

Jesse ve Celine’nin aşk hikâyesi kaldığı yerden 9 yıl aradan sonra tekrar izleyici karşısında. Çiftin iki kızı vardır ve Paris’te yaşamaktadırlar. Değişmeyen tek şey ise birbirlerine duydukları naif aşktır. Yunanistan’da geçirdikleri bir tatil günü, geçmişlerini muhakeme edip ilişkilerini masaya yatırdıkları, beklenmedik gelişmelerle dolu bir güne dönüşecektir. “Gün Doğmadan” ile başlayıp “Gün Batmadan” ile devam eden on sekiz yıllık aşkın üçüncü perdesinde başrollerde Ethan Hawke ve Julie Delpy bulunuyor. İlk gösterildiği günden bu yana 2013’ün en fazla övgü toplayan filmine dönüşen “Geceyarısından Önce”nin yönetmenlik koltuğunda ise Richard Linklater bulunuyor. Filmin senaryosu önceki filmde olduğu gibi Linklater, Hawke ve Delpy ortaklığının ürünü.

PASİFİK SAVAŞI

Denizden Kaiju adı verilen yaratıklar yükselmeye başlayınca büyük bir savaş başlar, özel bir silâh üretilir. Jaeger adı verilen büyük robotlar beyin gücüyle yönetilir ama onlar bile Kaijuların yanında savunmasız kalırlar. Yenilmenin eşiğindeki insanoğlunun son çaresi eski pilot ve deneyimsiz stajyerdir. Birlikte, kıyamete karşı insanlığın son umudu olacaklardır. Guillermo Del Doro’nun yönettiği ve Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi ile Charlie Day’in oynadığı “Pasifik Savaşı”nın senaryosunu Travis Beacham kaleme aldı.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.