5 yıldır kentin gündeminde olan kamyon garajı bu bölgeye yapılacak

5 yıldır kentin gündeminde olan kamyon garajı bu bölgeye yapılacak

Konya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı, Ereğli'ye kamyon garajı yapımı için 21 Aralık günü ihaleye çıktı. 4 firma ihaleye girdi. Teklifler değerlendiriliyor, ihalenin önümüzdeki günlerde sonuçlanması bekleniyor

5 yıldır Ereğli'nin gündeminde olan kamyon garajı projesinde ihaleye çıkıldı. İhaleye 4 firma girdi. Başta Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başta olmak üzere, birçok şoför dört gözle ihalenin sonuçlanmasını bekliyor.

vehicledetection.jpg

16 bin 660 metrekare alana sahip arsaya kamyon garajı ve yaklaşık 440 metrekare inşaat alanına da dükkanlar yapılması planlanıyor. Yer tesliminden itibaren 210 iş günü içinde kamyon garajının yapımının bitirilmesi öngörülüyor. 2022 yılında da proje için ilana çıkılmış, bir sonuç alınamamıştı. O gün için ise iş tamamlama süreci 300 gün olarak belirlenmişti.

yalcin-bozkir.jpg

“BEDELİ 20 MİLYON TL'NİN ÜZERİNDE OLACAK”

Proje ile ilgili Merhaba Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulunan Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yalçın Bozkır, kamyon garajının ilçenin büyük ihtiyaçlarından biri olduğunu dile getirdi. Projenin bir an evvel faaliyete geçirilmesini talep ettiklerinin altını çizen Başkan Bozkır, “Kamyon garajının, organize sanayi bölgesi ile cezaevinin arasına yapılması planlanıyor. Şoförler, araçlarını evlerinin önüne koyuyorlar. Bazen mazot çalınıyor. Şikayetlerden dolayı trafik cezası yiyorlar şoförler. Biz, göreve geldiğimiz günden bu yana projenin hayata geçirilmesi için
uğraş veriyoruz. Ereğli'ye kamyon garajı yapılmasıyla büyük bir ihtiyaca cevap verilecek. İhalenin beklediğimiz gibi sonuçlanmasını talep ediyoruz. Bir an evvel çalışmalar başlasın. Projenin bedeli 20 milyon TL'nin üzerinde olacak. Öyle tahmin ediyorum” şeklinde konuştu.

EMRE ÖZGÜL

ihale-bilgileri.png

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum