450 Bin Fidan Toprakla Buluşuyor

450 Bin Fidan Toprakla Buluşuyor

Yenimahalle Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte yaz hazırlıklarını hızlandırdı. İlçe genelinde hummalı bir çalışma başlatan ekipler, belediyenin Yakacık Mesire Alanı’nda bulunan serasında...

Yenimahalle Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte yaz hazırlıklarını hızlandırdı. İlçe genelinde hummalı bir çalışma başlatan ekipler, belediyenin Yakacık Mesire Alanı’nda bulunan serasında yetiştirilen 450 bin çiçek fidesini toprakla buluşmaya başladı.

Yenimahalle Belediyesi tarafından başlatılan yaz hazırlığı, ilçede renk cümbüşü yaşattı. İlçeyi güzelleştirmek için harekete geçen Yenimahalle Belediyesi ekipleri, parklar başta olmak üzere ilçe genelinde çiçeklendirme çalışması başlattı. Yakacık Mesire Alanı’ndaki serada özenle yetiştirilen aslanağzı, Çin karanfili, petunya, menekşe, kadife gibi farklı türlerde 450 bin çiçek, havaların ısınmasıyla birlikte parklardaki yerini almaya başladı. İlçe genelindeki okul ve camilerde de çevre düzenlemesi yapacak olan ekipler, yaz mevsimi boyunca Yenimahalle’ye estetik bir görüntü kazandırmak için çalışmaya devam edecek. Öte yandan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Avcılar ve Varlık Mahalle muhtarları ile beraberindeki mahalle sakinlerini makamında ağırladı. Mahallelerin 5 yıllık dönemde alacağı hizmetlerin konuşulduğu ziyarette Yaşar, "Bu dönem daha çok çalışıp ilçemizin güzelliğine güzellik katacağız." dedi.

Yaşar’ın ilk ziyaretçileri Varlık Mahallesi Muhtarı Şükrü Damancıoğlu ve beraberindeki mahalle sakinleri ile Göçmenlere Yardım Derneği Ankara Şubesi Başkanı Fikret Öksüz oldu. Yaşar’ı tebrik ederek yeni dönem için başarı dileyen konuklar, mahalleleri ile ilgili taleplerini de belediyeye iletti.

Yaşar’ın Türkiye’ye örnek olmuş bir belediye başkanı olduğunu ifade eden Göçmenlere Yardım Derneği Ankara Şubesi Başkanı Fikret Öksüz ise “Yenimahalle’ye çok güzel hizmetler yaptınız. Çok başarılı bir grafik çizdiniz. Ancak asıl önemli olan bu başarıyı sürdürmektir. Siz bu başarıyı sürdürenlerden oldunuz” dedi.

Ardından Avcılar Mahallesi Muhtarı Ahmet Yılmaz ve beraberindeki heyeti kabul eden Yaşar, konuklarına yeni dönemde Avcılar’a yapacağı hizmetleri anlattı. Bölgeye yeni parklar ve kültür merkezi yapacaklarının da müjdesini veren Yaşar, "Avcılar gelişiyor, güzelleşiyor. Geçen dönem yaptığımız hizmetlerin devamı olarak bu dönem Avcılar Mahallesi’nin çehresini değiştireceğiz. Bölgede ihtiyaç duyulan bütün hizmetleri yerine getireceğiz. Ayrıca yapacağımız yeni parklarla mahalle sakinlerine nefes aldıracağız." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.