400 aile hekimine sertifika

400 aile hekimine sertifika

Aile hekimlerine yönelik, Ultrason da Gebelik Takibi ve EKG Değerlendirme kursu 7.Grup eğitimini başarıyla tamamlayan 400 aile hekimi sertifikalarını düzenlenen törenle aldı

Aile hekimlerine yönelik, “Ultrason da Gebelik Takibi ve EKG Değerlendirme” kursu 7.Grup eğitimini başarıyla tamamlayan 400 aile hekimi sertifikalarını düzenlenen törenle aldı

Konya İl Sağlık Müdürlüğü ve Başkent Üniversitesi Konya Uygulama ve Araştırma Merkezi İşbirliği’nce, Aile Hekimi olarak görev yapan doktorlara yönelik gerçekleştirilen “Ultrasonda Gebelik Takibi ve EKG Değerlendirme ” kursu tamamlandı.

18 Eylül 2010 tarihinde başlayan ilk dersle başlayan eğitimler 8 ay sürdü. Konya ve ilçelerdeki yaklaşık 550 aile hekiminden 400 aile hekiminin katıldığı programlar 7. grup eğitimcilerinde katılım belgelerini almaları ile sona erdi. 7.gruba katılan ve 4 haftalık eğitimi tamamlayan 75 aile hekimi de Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi Konferans Salonundaki son dersten sonra düzenlenen törenle katılım belgelerini aldı.

Aile hekimleri, katılım belgelerini Başkent Üniversitesi Konya Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Op. Dr. Sait Karagül, Genel Koordinatör Yardımcısı Op. Dr. Ahmet Tolu, Hastane Müdürü Mehmet Özen, Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Mete Alpaslan, Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanları Dr. Ayla Üçkuyu ve Dr. Ceylan Çiftçi’den aldılar.

Başkent Üniversitesi Konya Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Op. Dr. Sait Karagül, “Yoğun bir ilginin olduğu kurslarımız 7 grupta tamamladık. İl Sağlığı müdürlüğü eğitim şubesinin bu süreçte bizlere yaptığı katkı ve destek için teşekkür ederiz. 8 aylık süreçte yaklaşık 400 aile hekimi katılım belgelerine kavuşmuş oldu. Eğitimcilerimiz Kardiyoloji ve Kadın Doğum uzmanlarımıza ve tüm aile hekimlerine tekrar teşekkür ediyorum. İlerleyen dönemlerde taleplere göre yeni kurslar açabiliriz” dedi. Program aile hekimlerine verilen öğle yemeği ile sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.