40 Santimlik Kaldırıma Neşter Atılıyor

40 Santimlik Kaldırıma Neşter Atılıyor

Adana’da Turhan Cemal Beriker Bulvarı ile Fuzuli Caddesi’nin kesiştiği, Müze Kavşağı olarak bilinen mevkide 2 kişinin geçemediği 40 santimlik kaldırımın bulunduğu, askeriyeye ait parselin yola terkiyl...

Adana’da Turhan Cemal Beriker Bulvarı ile Fuzuli Caddesi’nin kesiştiği, Müze Kavşağı olarak bilinen mevkide 2 kişinin geçemediği 40 santimlik kaldırımın bulunduğu, askeriyeye ait parselin yola terkiyle ilgili 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı ile düzenlenecek protokolün imzası için Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye yetki verildi.

Büyükşehir Belediyesi’nin mayıs ayı ilk oturumu, Meclis Başkanvekili Murat Cevheribucak’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Oturumun son gündem maddesinde, Turhan Cemal Beriker Bulvarı ile Fuzuli Caddesi’nin kesiştiği, Müze Kavşağı olarak bilinen mevkide 2 kişinin geçemediği kaldırımın bulunduğu, askeriyeye ait parselin yola terkiyle ilgili 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı ile düzenlenecek protokolün imzası için Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye yetki verilmesi görüşüldü. Protokolü imzalaması için oy birliğiyle Başkan Sözlü’ye yetki verildi.

Önümüzdeki günlerde kaldırım sorununa neşter atılması bekleniyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.