3B Dershaneleri başarıya koşuyor

3B Dershaneleri başarıya koşuyor

Kuruluşundan bu yana kısa bir zaman geçen Bilgi, Birikim ve Başarının adresi olan 3B dershaneleri, 2012 SBSde 1 tane öğrencisini Türkiye birincisi çıkardı

Kuruluşundan bu yana kısa bir zaman geçen Bilgi, Birikim ve Başarı’nın adresi olan 3B dershaneleri, 2012 SBS’de 1 tane öğrencisini Türkiye birincisi çıkardı. Dershanelerinin her zaman daha iyi başarılara doğru koştuğunu söyleyen 3B Dershaneleri SBS Bölümü Eğitim Koordinatörü Mevlüt Acar, “Malum olduğu üzere kuruluşundan bu yana çok kısa bir zaman geçmesine rağmen doğru bir yapılanma ile yola çıkan dershanemiz gelinen bu noktada elde edilen başarıları ile bu teveccühün boşa çıkmadığını göstermiştir. İlk yılımızda elde ettiğimiz Konya 1’inciliği ve yüzde 90’a varan yerleştirme başarısını bu yıl bir adım daha öteye götürerek SBS Türkiye Birinciliği ile taçlandırmış bulunmaktayız. 9 Haziranda yapılan sınavda öğrencimiz Esma Sayın soruların tamamına doğru cevap vererek 500 tam puan almış ve Türkiye birincisi olmuştur” dedi. Başarının ortaya çıkmasında öğreticilerin başarısının unutulmaması gerektiğini söyleyen Acar, “Böyle başarılar kolay elde edilmiyor ve rastlantı değildir. Süreç içerisinde sorumlu herkesin çok çalışması, özveri göstermesi ve doğru adımlar atması gerekmektedir. Biz de yıllardır birçok başarılı öğrenci yetiştirmiş olan kadromuz ile hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan, özveri ile çalışarak doğru adımları attık, öğrencimiz de üzerine düşenleri yerine getirince başarılı sonuçlar ortaya çıktı” diye konuştu. Öğrencilerin doğru tercih yapması gerektiğini söyleyen Mevlüt Acar, “Öğrencilerimizi bundan sonraki süreçte tercih dönemi beklemektedir. İleride gidilecek iyi bir üniversite için şimdi yapılacak lise tercihi çok önemlidir. Dolayısı ile bu süreçte bir uzmandan yardım alınmalıdır. Doğru tercih adresi olan 3B Dershanesi, tercih döneminde uzman rehber öğretmenleri ile sadece kendi öğrencilerinin değil, tüm öğrencilerin hizmetinde olacaktır” ifadelerini kullandı.

3B Dersahanesi öğrencisi olan ve 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Esman Sayın’da kendisine verdikleri destekten dolayı öğretmenlerin ve ailesine teşekkür etti. Sınav sürecinde yoğun bir çalışma temposu içinde olduğunu söyledi.

MUSTAFA ÖZÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.