3 yıllık imzaladı 4,5 ay  kaldı

3 yıllık imzaladı 4,5 ay kaldı

Sezon başında Atiker Konyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Mustafa Reşit Akçay sadece 4,5 ay takımın başında kalabildi

Sezon başında Atiker Konyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Mustafa Reşit Akçay sadece 4,5 ay takımın başında kalabildi. Bu süreçte Süper Kupa kazanan ve Avrupa’da ilk galibiyetini alan Atiker Konyaspor ligde tam tersi bir durum yaşayınca hoca ile yollar ayrıldı    

Bu sezonun başında 3 yıllık sözleşme imzalanan Mustafa Akçay, yeşil-beyazlı ekipte sadece  4,5 kalabildi. Bu süreçte Süper Kupa kazanan ve Avrupa’da ilk galibiyetini alan Atiker Konyaspor ligde tam tersi bir durum yaşayınca hoca ile yollar ayrıldı Mustafa Akçay, Konyaspor’a 2 büyük zafer yaşatmasına rağmen ligde istediğini bulamayan yeşil-beyazlı ekip 7 puanla 17.sırada kaldı.  Konyaspor, Akçay yönetiminde Süper Kupa finalinde Beşiktaş’ı yenerken, Vitoria Guimaraes’i de sahasında mağlup ederek ilk Avrupa galibiyetini aldı. Tecrübeli çalıştırıcı, kadroda yaşanan sirkülasyon, yabancı transferlerin beklenen kalitede olmaması, sakatlıklar, cezalar ve saha dışı olaylardan ötürü Atiker Konyaspor’da istenilen başarıyı gösteremedi. Konyaspor, Mustafa Akçay yönetiminde çıktığı 13 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 8 yenilgi aldı.

KONYASPOR TEŞEKKÜR ETTİ

Atiker Konyaspor Kulübü, teknik direktör Mustafa Akçay ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı

Konyaspor'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Atiker Konyaspor Yönetim Kurulumuz takımızın aldığı olumsuz sonuçları değerlendirmek için Kayserispor ile oynadığımız Süper Lig karşılaşmasının hemen ardından olağanüstü toplanmıştır.

Yönetim Kurulu toplantısındaki değerlendirme neticesinde, Atiker Konyaspor Profesyonel Takımı Teknik Direktörü Sayın Mustafa Reşit Akçay  ve yardımcılarıyla yolların ayrılması kararı alınmıştır.

 2017-18 Süper Lig Sezonu’nun ilk 9 haftasında takımımızı çalıştıran Mustafa Reşit Akçay’a ve yardımcılarına kulübümüze verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor; bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum