"3 Büyükler" Atatürk'ü Andı

"3 Büyükler" Atatürk'ü Andı

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri, Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 76. yıl dönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı.Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Düşünceleri, ilke ve inkılâpları ile yolumuzu aydınlatan...

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri, Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 76. yıl dönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Düşünceleri, ilke ve inkılâpları ile yolumuzu aydınlatan Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 76. yılında sevgi, saygı ve özlemle bir kez daha anıyoruz." denildi.

Fenerbahçe Kulübü ise "Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 76.yıl dönümünde minnet ve saygıyla bir kez daha anıyoruz." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Kulübü Başkan'ı Fikret Orman da Atatürk’ün ölümünün 76. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Orman, "Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 76. yılında saygıyla ve minnetle anarken, ilke ve devrimlerine yürekten bağlılığımızı yineliyoruz." diyerek, şu ifadelere yer verdi:

"Beşiktaş camiası olarak bizler; Atamız'a olan kalbimizdeki derin sevgi ve inançla, bizlere işaret ettiği muasır medeniyet yolunda kararlılıkla yürümeye devam ediyoruz. Dünya döndükçe Atamız'a olan sevgimiz, saygımız, inancımız ve Beşiktaşlı duruşumuz sürecektir."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.